HR Adviseur
IJsselheem

Functieomschrijving

Ben jij een doorgewinterde HR adviseur? Kom dan je kennis en ervaring inzetten bij IJsselheem. Wij zijn op zoek naar een: Allround HR adviseur.

Wat ga je doen?
Als allround HR-adviseur adviseer je en ben je ondersteunend aan het management om samen team- en individuele HR-vraagstukken op te pakken. Daarnaast werk je samen met de HRD-collega’s mee aan de IJsselheem brede projecten op het gebied van HRD. Thema's van ons jaarplan 2023 zijn o.a. het samenstellen van een strategische personeelsplanning, het opzetten van een loopbaancentrum, het opstellen van een meerjarenbeleid om gezondheid te stimuleren en het verzuim terug te dringen en te investeren op het binden en boeien van medewerkers.  

Het is onze overtuiging dat gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige cliënten. Door medewerkers oprechte aandacht te geven, te zien, horen en waarderen ontstaat er meer verbinding en werkgeluk. Hiervoor geven wij ruimte aan talent en stimuleren we ieders ambities. Zo willen we de beste professionals aantrekken, hen helpen verder te ontwikkelen en behouden. Wij zetten daarom onze medewerkers centraal. Het is namelijk onze overtuiging dat zij het verschil maken. We willen hun verhaal kennen, weten wat hun talenten zijn en wat ze nodig hebben. We gaan actief met elkaar in gesprek waarbij we de medewerkers oprechte aandacht geven.

Op basis hiervan hebben we drie strategische doelen geformuleerd: 1. medewerker centraal, 2. inzetten op arbeidsinnovatie, 3. bezetting op orde. Mensen en hun verhaal. Dat koesteren we bij IJsselheem. 

Waar ga je werken?
IJsselheem is een vooruitstrevende organisatie gericht op ouderenzorg met bijna 3.000 medewerkers verdeeld over 16 locaties in de regio’s Zwolle, Kampen, Zwartewaterland, Heerde en Hattem.

Onze vakgroep HRD bestaat uit vier HR-adviseurs, drie L&O-adviseurs, één trainee HRD, één adviseur arbo, preventie, veiligheid en gezondheid, één adviseur gezond & veilig werken en één strategisch HRD-adviseur. De HR-adviseurs zijn betrokken bij één of meerdere domeinen (Wonen & Leven, Thuis & Herstel, Bedrijfsvoering & Vastgoed). Ons team is volop in ontwikkeling. Afhankelijk van je kennis en ervaring gaan we samen met jou kijken naar de invulling van je exacte werkpakket.

Wie ben jij?
Je bent een ervaren HR-professional die snel en gedegen de eigen rol oppakt. Je weet met een koel hoofd en een warm hart vanuit verbinding de HR-visie en kernwaarden van IJsselheem uit te dragen. Je bent in staat om zaken in breder perspectief te zien waarnaar je komt tot een gewogen advies. Je vertaalt ontwikkelingen naar kaders, beleid, afspraken en uitvoering en vice versa. Je bent resultaatgericht en een stevige gesprekspartner, je toont initiatief en bent communicatief vaardig. Je kunt relativeren en je weet hoe je effectief je doelen kunt bereiken.

Functie eisen

  • je hebt een afgeronde, relevante opleiding op minimaal hbo-niveau;
  • je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare HR-adviesfunctie;
  • je hebt ervaring in de zorgsector (VVT);

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Inschaling

Wat krijg je van ons?
Kies je voor IJsselheem, dan krijg je naast de mogelijkheid om waarde toe te voegen aan de oude dag van ouderen én de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen ook nog:

  • een contract voor 28 uur per week voor bepaalde tijd met de mogelijkheid op verlenging;
  • salaris tussen € 3.025,81 en € 4.558,88  bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 55 CAO VVT);
  • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (november);
  • fiscale voordelen bij onder andere de aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of een fitness abonnement;
  • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Bijzonderheden

Ben je enthousiast? 
Wacht niet langer, solliciteer direct via de sollicitatielink en dan plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in! 

Het inwinnen van een referentie maakt deel uit van de procedure. Een assessment behoort tot de mogelijkheden.

Over IJsselheem
IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature?
Bel dan met Joyce van der Kolk, HR adviseur 06-21841891 of Marloes Winkeler, HR adviseur 06-22732166. Ook kun je contact op nemen met onze Recruiter Gaby Bres via 06-57471464.

Bekijk ook al onze vacatures op onze werkenbij website.

Type Vacature
Intern nummer 1072
Organisatie IJsselheem
Locatie IJsselheem Myosotis
Postcode 8266 AB
Stad Kampen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Personeelsadviseur
Publicatiedatum 15-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 01-07-2023
Nummer 120044
Doorsturen Bekijk PDF