HR Medewerker (28-32 uur)
Medrie

Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van instroom/doorstroom en uitstroom. Daarbij kun je denken aan het verwerken van mutaties, het opstellen van brieven en arbeidsovereenkomsten, het verzorgen van de ziekteverzuimadministratie en het opleveren van diverse rapportages.

Plaatsen en onderhouden van vacatures en het inplannen van sollicitatiegesprekken.

Overzicht houden over de verschillende werkzaamheden en prioriteiten stellen.
De weg vinden op zoek naar informatie die je nodig hebt, bijvoorbeeld op internet of bij vakspecialisten.

Doorvragen en servicegericht ondersteunen van leidinggevenden op het gebied van personeelsbeleid, waarbij je ook je grenzen kent en weet wanneer je doorverwijst naar de HR adviseur.

Wat heb jij in huis?

  • Je beschikt over een afgeronde, relevante MBO/HBO-opleiding op het gebied van HR aangevuld met enkele jaren werkervaring als HR medewerker/intercedent.
  • Je beschikt over kennis van en werkervaring met AFAS Profit en InSite.
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.
  • Je bent nauwkeurig, leergierig en maakt systemen snel eigen.
  • Je bent flexibel inzetbaar, waarbij jouw werkdagen in ieder geval de woensdag en de vrijdag zijn.

Dit bieden wij jou!

Dit bieden wij jou
Veel HR kennis en ervaring opdoen binnen een ervaren team HR collega’s. Een functie voor bepaalde tijd met ingang van 17 februari 2020 ter vervanging van zwangerschapsverlof tot in ieder geval 20 juli 2020 op ons hoofdkantoor in Zwolle.   De inschaling van de functie is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en opleiding en wordt ingedeeld in schaal 5/6 van de cao Huisartsenzorg (maximaal € 3.516,--) bij een 38-urige werkweek.

Team HR
Het HR team binnen Medrie bestaat uit twee HR adviseurs en twee HR medewerkers. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het HR beleid en uitvoering binnen onze organisatie. De afdeling HR maakt onderdeel uit van het bedrijfsbureau, zoals ook de afdelingen ICT, financiën en kwaliteit.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief ! Je kunt reageren tot en met 2 februari a.s. via de knop ‘solliciteren’. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 6 februari in de ochtend in Zwolle, je hoort op maandag 3 februari of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.


Voor vragen over de  functie kun je contact opnemen met Judith Vos, HR Medewerker op het telefoonnummer 038-4556220. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website.

 

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Voor deze vacature werven wij tegelijkertijd in- en extern. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie in Zwolle
Postcode 8025BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Administratief medewerker
Personeelsadviseur
Publicatiedatum 07-01-2020
Reageer voor 02-02-2020
Ingangsdatum 16-02-2020
Nummer 50571
Doorsturen Bekijk PDF

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie