HR-stagiairs
ZGT

Functieomschrijving

Houd je van complexe vraagstukken en ben jij proactief ingesteld? Wil je veel leren op het gebied van Human Resource Management binnen een groot actief ziekenhuis? Ben je benieuwd wat al die veranderingen in de zorg concreet betekenen voor een HR-adviseur en welke effecten dat met zich mee brengt? Wil je alle facetten van HR ontdekken? Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken! ZGT biedt al vele jaren HRM studenten de mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. ZGT biedt een positieve leeromgeving, waarin je veel vrijheid krijgt om te oriënteren en je eigen HR interesses te ontwikkelen. Als stagiair ben je volwaardig lid van het P&O team.

Tijdens deze stage kom je te werken bij het stafbureau P&O van ZGT in Hengelo. Dit stafbureau levert diensten aan de totale ziekenhuisgroep en de verschillende ondernemingen die opereren binnen de muren van ZGT. P&O inspireert op het gebied van persoonlijk leiderschap, duurzame inzet van mensen in een (sociaal) veilige en aantrekkelijke werkomgeving, zodat de beste zorg voor onze patiënten beschikbaar is en ZGT medewerkers zich betrokken voelen en iedere dag met plezier naar hun werk gaan.

Als stagiair werk je volop mee onder begeleiding van een of twee P&O adviseurs. Je houdt je onder andere bezig met de werving & selectie, loopbaanbegeleiding en het onderzoeken van actuele vragen uit de HR-praktijk. Uiteraard staan we open voor jouw interesses. Je krijgt de kans om aan de slag te gaan met datgene waar jij energie van krijgt!

Functie eisen

Wij bieden een uitdagende, inspirerende en vooral een leerzame Hbo-stage met leuke collega’s. Er is volop ruimte voor jou om te groeien, te leren én te werken aan jouw stageopdrachten. Wij staan als organisatie altijd open voor verbetering en nieuwe ideeën, wij kunnen namelijk ook van jou leren! Daarnaast draag jij als stagiair op een bijzondere manier bij aan de maatschappij. Je bent een gastvrije, creatieve en doortastende persoonlijkheid en hebt een betrokken werkhouding. Daarnaast heb je een proactieve aanpak om je stagebegeleider te ondersteunen en toon je initiatief om werkzaamheden op je te nemen. Je volgt de Hbo-opleiding Human Resource Management.

Inschaling

De stagevergoeding bedraagt € 400,= per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Bijzonderheden

Ook bij ZGT gelden de coronamaatregelen, zeker aangezien het ziekenhuis ook plaats biedt voor coronapatiënten. Hierom vinden de sollicitatiegesprekken in eerste instantie op afstand plaats en zal je als stagiair zolang de maatregelen van kracht zijn veel/grotendeels thuis werken. Dit vergt wat aanpassingsvermogen, maar ook hierin word je begeleid door je collega’s.

Datum en tijd van de sollicitatiegesprekken zijn nader te bepalen.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

 

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wim Mulder, telefoonnummer 06 12 96 10 55.
Functie(s) Stagiair
Publicatiedatum 20-11-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 13-12-2020
Nummer 56102

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT