Huisarts
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

De Piet Roordakliniek (PRK) is een forensische verslavingskliniek die behandeling biedt aan mannen die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken. De PRK biedt gestructureerde behandeling aan deze groep cliënten door middel van een geïntegreerde benadering, waarbij gelijktijdig aandacht is voor de verschillende problemen.

De kliniek bestaat uit twee locaties: een gesloten en besloten setting in Zutphen en een open setting in Apeldoorn. 

Voor de locatie in Zutphen zoekt Tactus een:

Huisarts
(16 uur per week)

Huisarts bij Tactus
Als huisarts lever je somatische zorg aan cliënten in de kliniek. Je bent primair verantwoordelijk voor de individuele medische behandeling/zorg van de cliënt en het voorschrijven van medicatie en andere behandelingen. Je werkt samen met een multidisciplinair team van Verpleegkundig Specialisten, Verpleegkundigen, GZ-psychologen, Psychiaters en medebehandelaren.

Dit neem je mee

  • Je bent een gediplomeerd huisarts.
  • Je hebt (bij voorkeur) werkervaring in de verslavingszorg en/of GGZ.
  • Je beschikt over goede non-verbale, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Dit bieden wij

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz. De functie is ingedeeld in functiegroep 65, waarbij het salaris bij een fulltime dienstverband maximaal € 5.280,- bruto per maand bedraagt (salarisniveau 1 oktober 2019). Inschaling is op basis van relevante werkervaring.

Daarnaast, kun je rekenen op:

  • Een cao-salarisstijging van 5,1% in de periode tot en met 01 juni 2021
  • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
  • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
  • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
  • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:
Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-174
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Verlengde Ooyerhoekseweg - Piet Roordakliniek
Postcode 7207BJ
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Moniek van Koot (manager), telefoonnummer: 06-53615323
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 14-02-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 47845
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg