Huisarts Gehandicapten
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Heb je lef, ben je ondernemend en ambitieus en geeft het jou energie om onze cliënten te ondersteunen om het maximale uit zichzelf te halen?

Voor onze locaties in Vierhouten en omstreken zijn we met spoed op zoek naar één of meerdere huisartsen voor gemiddeld 8-24 uren in de week..

De functie
Als huisarts maak je onderdeel uit van de medische dienst. Je wordt ingezet alle facetten van de medische zorg rondom onze cliënten. Je bent onderdeel van het Expertisecentrum, waarin (para)medici, gedragskundigen en therapeuten hun kennis bundelen. Ieder vanuit zijn eigen specialisme en ervaringen. Je legt verantwoording af aan de manager expertisecentrum.

Wat ga je doen?
Als huisarts biedt je de eerstelijns zorg. Daarbij richt je je in het bijzonder op specifieke cliënten groepen: cliënten met een ernstige meervoudige beperking, cliënten met psychische- en gedragsproblemen en ouderen. Je verleent zorg aan zo’n 220 cliënten wonende op het terrein van Vierhouten en omstreken. De medische dienst werkt met het HIS Medicom.

Je werkt nauw samen met  collega huisartsen, gedragskundigen, paramedici, praktijkverpleegkundigen en assistenten van de medische dienst van het terrein op Vierhouten en adviseert hen over de medische aspecten rondom een cliënt. In gezamenlijkheid ondersteun je de cliënten en diens complexe zorgvragen.

Indien nodig verwijs je cliënten door naar Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) van collega-organisaties. Er is een intensieve samenwerking met diverse collega specialisten zoals psychiater en neuroloog. Philadelphia heeft tevens een vacature uitstaan voor de werving van een AVG voor Vierhouten.

Over jou
In een veranderende omgeving durf je vaste patronen te doorbreken. Je bent ambitieus ingesteld, waarbij je het maximale nastreeft. Je staat als professional  open voor de opbouw van de verdere professionalisering van het medisch team, om samen te werken naar een toekomstbestendige medische dienst.

Je hebt affiniteit met de langdurige zorg en ondersteuning voor de doelgroep. Je bent BIG geregistreerd en bent voor 1 tot 3 dagen per week overdag beschikbaar/bereikbaar. Daarnaast heb je mogelijkheden om aan te sluiten bij de ANW pool.

Ook herken je jezelf in de belangrijkste kernwaarden van Philadelphia: aandacht met plezier, professionaliteit, verantwoordelijkheid en passie.

Functie eisen

Niveau
Academisch

Uren per week
8 - 24 uren per week, beschikbaarheid voor ANW diensten is wenselijk

Salaris
CAO gehandicaptenzorg FWG, schaal 70-75

Inschaling

Dit krijg je van ons  
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 70. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou? 
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór maandag 6 januari, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1808. Heb je nog vragen? Bel dan Manager expertise centrum Marian Denekamp. Je kunt haar bereiken op nummer 06-21330132, of neem contact op met Bert Oosterheert, manager expertisecentrum, b.oosterheert@philadelphia.nl 06-30174101. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. 

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 1808
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie De Beuk, Vierhouten
Postcode 8076 PD
Stad Vierhouten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 11-11-2019
Reageer voor 06-01-2020
Nummer 47329

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg