Huisarts waarnemer of Physician Assistant
Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)

Functieomschrijving

Beschrijving

Zoek je een praktijk waar laagdrempelige en kwalitatief hoogwaardige zorg hand in hand gaan? Wil je werken in een gezellig en gemotiveerd team? Dan zoeken wij jou!

Ons team bestaat uit: 2 vaste huisartsen, 1 vaste waarnemer (die we daarnaast nog graag met jou zouden willen uitbreiden), 4 doktersassistentes, een POH-S, POH-GGZ, AIOS en een praktijkmanager. De praktijk is NPA geaccrediteerd, up to date en goed geoutilleerd. We zijn, gevestigd in een modern Medisch Centrum in de prachtige wijk Colmschate in Deventer. We zorgen dagelijks voor meer dan 3000 patiënten.

In verband met deelname aan de module meer tijd voor de patiënt, zouden wij graag per 1 januari 2022 (bij voorkeur) op de dinsdag onze praktijk willen versterken met een waarnemer of physician assistant. Mocht je eerder aan de slag willen of op een andere dag, neem gerust contact met ons op. Er is veel bespreekbaar.

Is je interesse gewekt en wil je graag meer inlichtingen of solliciteren? Dit kan via onze praktijkmanager Martine Visser. Je brief en je CV kun je mailen naar: m.visser@hcdo.nl, we zien je reactie graag tegemoet!

Functie eisen

  • Een BIG-registratie.
  • Goed kunnen samenwerken in een multidisciplinair team.
  • Jij gaat daadkrachtig te werk, bent benaderbaar en vriendelijk.

Inschaling

In onderling overleg.

Type Vacature
Organisatie Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)
Locatie Huisartsen De Kuip
Postcode 7429 AH
Stad Deventer
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Informatie verkrijgen bij Martine Visser
Functie(s) Arts
Physician Assistant
Publicatiedatum 19-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Ingangsdatum 19-11-2021
Nummer 73041
Doorsturen Bekijk PDF

Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)

De huisartsen in de regio Deventer werken samen in de Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO). Ons doel: zorgen dat uw huisarts zorg kan leveren, zoals huisartsenzorg bedoeld is: dichtbij, persoonlijk en van goede kwaliteit. Om dit te realiseren voeren we regionale kwaliteitsprojecten uit om de zorg gericht te verbeteren. Buiten kantooruren organiseren we de huisartsenzorg in de Spoedpost Huisartsenzorg. De dagpraktijken ondersteunen we bij de ketenzorg voor chronisch zieken. Ook verzorgen we nascholing voor huisartsen en hun medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van professionele zorg door vertrouwde zorgverleners.

Meer over Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO)