Huishoudelijk medewerker - Holten
Zozijn

Ben jij een topper in het schoonmaken en ben jij gastvrij ? Dan is dit de baan die je zoekt.

Wij zoeken op de Haarstraat in Holten een

Huishoudelijk medewerker voor 2x 3 uur in de week  (ma en woe 9-12 uur)

Wat ga je doen
We willen allemaal een schone woon- en werkomgeving. Daar zorg jij voor! Naast het schoonmaken van de ruimtes zorg je er ook voor dat er fris linnengoed is. Het kan daarnaast best zijn dat je in sommige situaties cliënten ondersteunt bij lichte huishoudelijke werkzaamheden. Dit is niet het enige cliënt contact dat je hebt, je bent ook het eerste aanspreekpunt voor de cliënten die thuis zijn. 
Je ontvangt daarnaast bezoek en beantwoordt de telefoon. Zoals je kunt lezen heb je een belangrijke rol in het wooncentrum!

Wie zijn wij
De woningen aan de Haarstraat zijn geschakelde woningen en waarbij gezelligheid en huiselijk sfeer centraal staat.  We bieden de cliënten veiligheid en structuur. Iedere woning heeft twee verdiepingen met elk zeven zit/slaap-appartementen met een eigen badkamer. Er zijn ook gemeenschappelijke ruimtes. De woningen staan net buiten het centrum van Holten. Het gezellige dorpscentrum is op loopafstand.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?
Je hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden en je hebt er plezier in een hygiënische en huiselijke omgeving te creëren. Je bent flexibel en klantgericht, je kunt goed samenwerken met collega’s en je bent ook goed in staat zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren. Je ziet waar het werk ligt.

Het is van groot belang dat je op een correcte wijze en volgens de grondhouding van Zozijn met cliënten kunt omgaan.

Dit bieden wij
We bieden je een uitdagende baan in een leerrijke werkomgeving, leuke collega’s binnen een prettig wooncentrum.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 15. 
Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Bijzonderheden

Procedure
De sollicitatiegesprekken staan gepland voor maandag 8 november begin de middag.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Holten / Lochem
Postcode 7242EH
Stad Lochem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gijs Waardenburg, manager Wonen Holten/Lochem, 06-12995979
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-10-2021
Reageer voor 02-11-2021
Nummer 71867
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn