Huishoudelijk medewerker - Zutphen en Lochem
Zozijn

Ben jij een topper in het schoonmaken en ben jij gastvrij ? Dan is dit de baan die je zoekt.

Wij zoeken onze locaties de Lemmerië in Zutphen en de Albert Hahnweg in Lochem

Huishoudelijk medewerkers voor 15-20 uur/week 

Wat ga je doen
We willen allemaal een schone woon- en werkomgeving. Daar zorg jij voor! Naast het schoonmaken van de ruimtes zorg je er ook voor dat er fris linnengoed is. Het kan daarnaast best zijn dat je in sommige situaties cliënten ondersteunt bij lichte huishoudelijke werkzaamheden. Dit is niet het enige cliënt contact dat je hebt, je bent ook het eerste aanspreekpunt voor de cliënten die thuis zijn. 
Je ontvangt daarnaast bezoek en beantwoordt de telefoon. Zoals je kunt lezen heb je een belangrijke rol in het wooncentrum!

Wie zijn wij?
Lemmerië
is een splinternieuw complex aan de rand van Noorderhaven in Zutphen, een unieke plek waar stad, landschap en IJssel elkaar ontmoeten. Recht tegenover de haven. Op de begane grond vind je er de dagbesteding en de woningen op de verdiepingen erboven.  Er wonen 51 cliënten met een verstandelijke beperking in hun eigen appartement. Voor elke groep is er ook een gemeenschappelijke ruimte. Er zijn drie zorggroepen variërend bewoond door EMB-cliënten tot cliënten met een matig verstandelijke beperking. Zij kunnen in de directe nabijheid (begane grond van dit pand) deelnemen aan een vorm van dagbesteding, zoals in de lunchroom of wasserette.

De Albert Hahnweg in Lochem is een in 2015 nieuw gebouwde locatie  aan de rand van het centrum van Lochem, hier wonen 20 cliënten met uitéénlopende ondersteuningsvragen op het gebied van het ouder worden, NAH en autisme spectrum stoornis. Alle cliënten hebben een eigen studio, daarnaast is er ook een gezamenlijke leefruimte. De cliënten van de Albert Hahnweg hebben behoefte aan zorg, begeleiding en structuur. De leeftijd varieert tussen de 21 en 85 jaar.  Zorgprogramma’s Terts, NAH als de ouder wordende cliënt zijn van toepassing.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?
Je hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden en je hebt er plezier in een hygiënische en huiselijke omgeving te creëren. Je bent flexibel en klantgericht, je kunt goed samenwerken met collega’s en je bent ook goed in staat zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren. Je ziet waar het werk ligt.

Het is van groot belang dat je op een correcte wijze en volgens de grondhouding van Zozijn met cliënten kunt omgaan.

Dit bieden wij
We bieden je een uitdagende baan in een leerrijke werkomgeving, leuke collega’s binnen een prettig wooncentrum.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 15. 
Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Bijzonderheden

Procedure
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Zutphen, Lochem, Gorssel
Postcode 7202 AG
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Martijn Wijnhoud, manager Wonen Zutphen, 06 11297238
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 24-04-2023
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 119555
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn