Huishoudelijk medewerker, Aveleijn Haaksbergen
Aveleijn

Functieomschrijving

Vind je het leuk te werken bij één van de beste werkgevers in de branche? Ben jij een evenwichtig persoon, wil jij ervoor zorgen dat de algemene ruimtes en appartementen van onze bewoners er spik en span uitzien? Ben jij een echte teamplayer met gevoel voor humor en doorzettingsvermogen?
Dan willen wij jou graag ontmoeten! 

Aveleijn zoekt een 

huishoudelijk medewerker
(10,5 uur per week) 

die het team op locatie de Lavendel en ambulant in Haaksbergen komt ondersteunen.

Waar ga je werken?
De Lavendel is een appartementencomplex in de nieuwe woonwijk Hassinkbrink te Haaksbergen. Het complex bevat 19 appartementen en 2 gezamenlijke inloophuiskamers. Lavendel biedt 24-uurs begeleiding aan cliënten met een verstandelijke beperking. Naast het werken op de woonlocatie Lavendel ben je ook werkzaam bij cliënten thuis die in de wijk wonen. 

Wat ga je doen?
Als huishoudelijk medewerker ben je voornamelijk verantwoordelijk voor schoonmaken van de algemene ruimtes en de appartementen van de cliënten. Het verzorgen van de was is ook onderdeel van het werk. Je bent verantwoordelijk voor een schone, hygiënische en veilige woon- en leefomgeving, overeenkomstig het schoonmaakplan van het cluster.

Functie eisen

Wat vragen wij?

 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke handicap
 • Je hebt gevoel voor systematiek, ordelijkheid en hygiëne zijn vereist bij het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden
 • Je beschikt over enthousiasme en creativiteit
 • Sociale vaardigheden als tact en hulpvaardigheid zijn vereist in contacten met cliënten en collega’s
 • Je bent in staat te relativeren, hebt inzicht in je eigen handelen en staat open voor feedback
 • Je bent in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband te werken
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen, praktisch inzicht en je durft initiatief te nemen
 • Je bent flexibel
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in Haaksbergen

Inschaling

Wat bieden we jou?
Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/).
Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

 • Een baan in een uitdagende werkomgeving 
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 15 (maximaal € 2.226,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

De procedure
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Thea Polman, manager, via mail: t.polman@aveleijn.nl

Heb je interesse in deze functie bij Aveleijn? Reageer dan vóór 26 november via Zorgselect. Sollicitaties die niet via Zorgselect worden ingezonden worden niet in behandeling genomen.

De vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. 

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Werkplein
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Lavendel in Haaksbergen
Postcode 7483 CM
Stad Haaksbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 11
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Thea Polman, manager, via mail: t.polman@aveleijn.nl
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 17-11-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 26-11-2020
Nummer 56022
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn