Huishoudelijk medewerker, uren in overleg
Estinea

Functieomschrijving

Als huishoudelijk medewerker ondersteun je mensen met een beperking zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen en leven. Je luistert goed naar hun wensen en draagt bij aan een schone en plezierige werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de appartementen van de bewoners en de gemeenschappelijke ruimte schoon zijn. In overleg kook je ook voor de bewoners van de locatie. Het is dan ook van belang dat je het leuk vindt om voor een grote groep te koken. Je werkdag is op donderdag.

Waar kom jij te werken?

De locatie Hermesstraat is ontstaan uit een ouderinitiatief ‘de Tandem’. De ouders zijn erg betrokken bij de locatie. In het appartementencomplex wonen, verdeeld over 2 clusters, 18 cliënten in de leeftijd variërend van 20 tot 44 jaar. De bewoners hebben voornamelijk een matig verstandelijke beperking. De meeste bewoners zijn vanuit hun ouderlijk huis naar de Hermesstraat verhuisd, waar zij 24 uur per dag een beroep kunnen doen op ondersteuning en begeleiding. Naast hun eigen appartement kunnen de bewoners gebruik maken van gezamenlijke ruimtes. In de gezamenlijke ruimtes kunnen de bewoners samen koffie/thee drinken, een spelletje doen, praten en aan gezamenlijke maaltijden deelnemen.

Functie eisen

Wie ben jij

Om succesvol te zijn kun je efficiënt en hygiënisch werken. Jij denkt in mogelijkheden en werkt graag zelfstandig. Basiskennis van de noodzakelijke hygiëne in woningen, schoonmaakmiddelen en materialen is gewenst.

Inschaling

Wat biedt Estinea?

  • Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden
  • De inschaling is in schaal 15 conform cao gehandicaptenzorg
  • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)
  • Je kunt fiscaal voordelig een fiets of computer kopen of een bijdrage krijgen voor kosten die je maakt voor sport en bewegen. Denk aan de aanschaf van wandel- of hardloopschoenen.
  • Je kunt trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit volgen. Zoals een cursus stoppen met roken, ‘vrouwen in de overgang’ of ondersteuning bij mantelzorg.
  • Je krijgt veel mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en breder in te zetten via scholing of een aanvullende rol zoals leercoach autisme of participatiecoach.
  • Je werkt bij een organisatie met het ‘Goed werkgever Keurmerk’ en daar zijn we trots op!

Bijzonderheden

Pak je kans!

Enthousiast geworden? Reageer dan vóór 10 oktober 2022. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 13 oktober.

Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met iemand uit het team via telefoonnummer 088-4950720.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met de afdeling Personeel & Organisatie, tel: 088-4950250.

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Hermesstraat
Postcode 7552 BN
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 20-09-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 10-10-2022
Nummer 114093

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea