Huishoudelijk medewerker (20 of 24 uur)
Stichting ZON Enschede

Functieomschrijving

Stichting ZON is opzoek naar een huishoudelijk medewerk(st)er voor de locatie 'Franklin' in Enschede. Het gaat hier om een wooncomplex voor maximaal 12 bewoners waar 24/7 begeleiding aanwezig is.

In deze functie werk je zelfstandig en/of ondersteun je clienten met schoonmaakwerkzaamheden. Dit doe je op een zelfstandige en professionele manier en in overleg met de cliënt en je leidinggevende. Er wordt hierbij rekening gehouden met het behouden en/ of bevorderen van de zelfredzaamheid van de bewoner. 

Functie eisen

Waarover moet je beschikken?

  • Opleiding is minder belangrijk dan het hebben van een goede werkmentaliteit gecombineerd met humor en sociale vaardigheden.
  • Je bent in staat om professioneel afstand te bewaren.
  • Je bent zelfstandig en durft verantwoordelijkheid te nemen als het nodig is.
  • Je hebt affiniteit met kwetsbare doelgroepen.

Inschaling

Wat bieden wij?

Een functie voor 20 tot 24 uur voor bepaalde tijd met kans op verlenging tot uiteindelijk een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 2.226,00 op basis van een 36-urige werkweek (FWG 15). Inschaling is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. 

Naast vakantiegeld is er ook sprake van een 13e maand.

Bijzonderheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Susanne van der Schaaf, tel: 06 36583114 of Diane Heinhuis, tel: 06 40238392 Je sollicitatie met cv ontvangen wij graag vóór 16 augustus a.s. bij voorkeur per mail aan s.vanderschaaf@zon-enschede.nl

Type Vacature
Organisatie Stichting ZON Enschede
Locatie Stichting ZON Enschede
Postcode 7523 KB
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 30-07-2020
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 16-08-2020
Nummer 54057
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting ZON Enschede

Stichting ZON Enschede is een jonge, kleine zorginstelling. De zon staat voor warmte, kracht en leven en dat is precies waarom wij dit symbolisch in de naamstelling van de stichting gebruiken. Wij willen een warme en veilige leefomgeving creëren voor bewoners maar waar wel vanuit kracht wordt gehandeld en niet vanuit geloof in beperking. ‘Leer mij het zelf te doen’ is het motto, om vandaaruit de bewoner mogelijkheid te bieden zicht te ontplooien zoals hij of zij dat wil.

Meer over Stichting ZON Enschede