Huishoudelijk medewerker B
Baalderborg Groep

De Esrand is per direct op zoek naar jou!

Huishoudelijk medewerker B
6 uur per week

Heb jij een talent voor schoonmaken, werk je nauwkeurig en kan je goed omgaan met mensen met een verstandelijke beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor de Esrand in Ommen zijn wij op zoek naar een huishoudelijke hulp. Onze cliënten hebben hun eigen plekje, waar zij zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Aan dit gevoel kan jij ook een bijdrage leveren door samen met hen te helpen aan een schone en veilige omgeving.

Wat ga je doen?

  • Je ondersteund de cliënt bij het stoffen, stofzuigen, dweilen, bed verschonen en het schoonmaken van de badkamer, toilet en de keuken. Ook ramen lappen behoort tot de taken;
  • Je hebt een signaalfunctie als het gaat om veranderingen in de (leef-) omstandigheden van de cliënten.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat neem je mee?
Je bent een ervaren huishoudelijke hulp, weet van aanpakken en kan zelfstandig werken. Daarnaast kun je omgaan met mensen met een verstandelijke beperking en straal je rust en vertrouwen uit.

Wat bieden we je?
Het salaris is ingedeeld in FWG 15 en bedraagt maximaal € 2.296,- op basis van 36 uur. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren?
Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan voor dinsdag 5 oktober en laat ons weten waarom jij een geschikte kandidaat bent. Wij gaan graag met je in gesprek!
We houden je via de e-mail op de hoogte van je sollicitatie maar reserveer alvast vrijdag 8 oktober a.s. in jouw agenda voor een gesprek.

Wat je verder nog moet weten?
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Voor vragen kun je terecht bij Jolien Kristiaans (Teamleider), via telefoonnummer 06-12731749  

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie de Esrand te Ommen
Postcode 7731VH
Stad Ommen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 6
Uren tot 6
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jolien Kristiaans 0612731749
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 09-09-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-09-2021
Nummer 70971
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep