Huishoudelijk medewerker De Wonde te Almelo
Aveleijn

Functieomschrijving

Vind je het leuk te werken bij één van de beste werkgevers in de branche?

Ben jij een evenwichtig persoon, wil jij ervoor zorgen dat de algemene ruimtes en appartementen van onze bewoners er spik en span uitzien? Ben jij een echte teamplayer met gevoel voor humor en doorzettingsvermogen?

Dan willen wij jou graag ontmoeten!

 

Aveleijn zoekt een:

 

Huishoudelijk medewerker

(12 uur per week)

 

die het team op locatie de Wonde, te Almelo komt ondersteunen.

 

Iets over de locatie
De Wonde is een verblijfslocatie, bestaande uit een appartementencomplex in een sociaal zwakke woonwijk te Almelo. Naast een verblijfsindicatie heeft een groot aantal cliënten ook een indicatie voor behandeling. Hierbij gaat het om cliënten die naast hun verstandelijke beperking bijkomende psychiatrische vraagstukken hebben (zoals depressie, persoonlijkheidsproblematiek, verslaving etc.). Door het volgen van een duidelijke en heldere dag structuur met de daarbij behorende (huis)regels, het bieden van veiligheid en nabijheid, aangevuld met enkele vormen van behandeling en dagbesteding, leren ze hiermee beter om te gaan. De begeleiding aan cliënten vindt plaats vanuit 3 teams en evenzoveel inloophuizen in het wooncomplex.

 

Wat ga je doen?
Als huishoudelijk medewerker ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden van het appartement van de cliënt en het schoonmaken van de algemene ruimtes in het gebouw.

Je bent verantwoordelijk voor een schone, hygiënische en veilige woon- en leefomgeving, overeenkomstig het schoonmaakplan van het cluster.

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke handicap;
  • Gevoel voor ordelijkheid en hygiëne zijn vereist bij het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden;
  • Je bent enthousiast en positief ingesteld;
  • Vanzelfsprekend heb je flinke sociale vaardigheden als tact en hulpvaardigheid, dit zowel voor collega’s als naar cliënten;
  • Je bent in staat te relativeren, hebt inzicht in je eigen handelen en staat open voor feedback;
  • Je bent bereid om een avond in de week te werken, om samen cliënten schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren;
  • Je bent flexibel.

Inschaling

Wat bieden wij?
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 15 (maximaal € 2.153,- bij een 36-urige werkweek). Daarnaast heb je recht op een collectieve ziektekostenregeling, een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn en kun je deelnemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Hoe ziet de procedure eruit?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met José de Langen, manager, via mail: j.delangen@aveleijn.nl. Jouw sollicitatie, voorzien van CV, kun je tot 28 april 2019 sturen via Zorgselect. Sollicitaties die niet via Zorgselect worden ingezonden worden niet in behandeling genomen.

De vacature wordt in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat. Intern solliciteren heeft geen gevolgen voor een arbeidsovereenkomst die reeds voor onbepaalde tijd is afgegeven; omzetting naar bepaalde tijd is niet aan de orde. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Aveleijn behoudt zich het recht voor om de vacature vroegtijdig te sluiten indien het aantal reacties hiertoe aanleiding geeft.

Type Werkplein
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, De Wonde in Almelo
Postcode 7605CM
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met José de Langen, manager, via mail: j.delangen@aveleijn.nl.
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 15-04-2019
Reageer voor 28-04-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 45150
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn