Huishoudelijk medewerker Doetinchem 21 uur per week
Estinea

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Je zorgt voor de diverse schoonmaakwerkzaamheden op de locatie. Het is een pré als je affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking omdat je ook samen met de cliënten schoonmaakt. Wat we vooral zoeken is een huishoudelijke kracht die cliënten kan ondersteunen en stimuleren in het schoonmaken en schoonhouden van hun appartement. Een coachende rol is hierin dus zeer belangrijk.

 

Je maakt deel uit van een zelfsturend team.

De werkzaamheden zijn overdag en één avond in de week.  De werktijden zijn in overleg flexibel in te vullen.

Waar kom je te werken?

De locatie is een 24-uursvoorziening op de locatie IJsselstraat te Doetinchem. De locatie biedt (woon)ruimte voor 18 mensen een (licht) verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problematiek

Functie eisen

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn kun je efficiënt en hygiënisch werken. Jij denkt in mogelijkheden en werkt graag zelfstandig en kunt verantwoordelijkheid nemen. Je denkt mee in het schoonmaakproces. Basiskennis van de noodzakelijke hygiëne in woningen, schoonmaakmiddelen en materialen is gewenst.

Inschaling

Wat bieden wij?

Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Binnen je team en onze organisatie, want Estinea is een lerende organisatie.

Past Estinea bij jou?

  • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd van 21 uur per week. Bij gebleken geschiktheid behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Of je zet je huidige dienstverband binnen Estinea voort.
  • De inschaling in FWG 3.0 conform schaal 15 CAO Gehandicaptenzorg
  • Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.
  • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld
  • Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’

Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze leuke uitdagende baan. Je kunt solliciteren tot en met 28 januari 2022. Mochten we vóór de sluitingsdatum echter al een geschikte kandidaat kunnen selecteren, dan laten we dit uiteraard weten en zal de vacature eerder sluiten.  

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel dan met de IJsselstraat via telefoonnummer 088-4950535.

 

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Wonen IJsselstraat
Postcode 7001CP
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 14-01-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 29-01-2022
Nummer 107196