Huishoudelijk medewerker Silvolde 11 uur per week
Estinea

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Je zorgt voor de diverse schoonmaakwerkzaamheden op de locatie Laan van Schuylenburgh. Het is een pré als je affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking omdat je ook samen met de cliënten schoonmaakt.

Je maakt deel uit van een zelfsturend team.

De werkzaamheden zullen zijn op de dinsdag, woensdag en vrijdag.

Waar kom je te werken?

De locatie is een 24-uursvoorziening op de derde verdieping van Zorgcentrum “De Schuylenburgh”, aan de rand van het dorp maar midden in het groen.  Er wonen 12 cliënten met allemaal een eigen appartement. Daarnaast zijn er twee gemeenschappelijke ruimtes. De mensen die er wonen zijn tussen 30 en 60 jaar oud en het cognitieve niveau varieert van matig verstandelijk beperkt tot licht verstandelijk beperkt.

Functie eisen

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn kun je efficiënt en hygiënisch werken. Jij denkt in mogelijkheden en werkt graag zelfstandig. Je denkt mee in het schoonmaakproces. Basiskennis van de noodzakelijke hygiëne in woningen, schoonmaakmiddelen en materialen is gewenst.

Inschaling

Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Binnen je team en onze organisatie want Estinea is een lerende organisatie.

Ons aanbod

  • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd van 11 uur per week. Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Of je zet je huidige dienstverband binnen Estinea voort.
  • De inschaling in FWG 3.0 conform schaal 15 CAO Gehandicaptenzorg
  • Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.
  • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld
  • Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’

 

Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?
We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze leuke baan. Je kunt solliciteren tot 11 mei 2021. 

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel met de Laan van Schuylenburch via telefoonnummer 088-4950580. Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Marijn Nab, adviseur P&O via telefoonnummer 088-4950258.

 

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Wonen Laan van Schuylenburch
Postcode 7064AL
Stad Silvolde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 30-04-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 18-05-2021
Nummer 67912

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea