Huishoudelijk medewerker GGZ Brummen en Eerbeek
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

voor twee GGZ locaties zoeken wij, ter vervanging van ziekte, tijdelijk een huishoudelijk medewerkster. De locaties zijn gelegen in Eerbeek en Brummen. Hierbij ga je 10 uur per week bij locatie Eerbeek en 8 uur per week bij locatie Brummen huishoudelijk werk verrichten. Je werkt hierbij soms ook samen met de cliënten die bij ons wonen.

Jij vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan een fijne leefomgeving op de afdelingen, samen met de woonbegeleiders en de cliënten op deze locaties. Onze bewoners hebben soms ondersteuning nodig bij het op orde houden van hun eigen kamer. Jij helpt de cliënten hierbij. 

Van jou vragen wij dat je

Van jou vragen we dat je affiniteit hebt met onze GGZ cliënten en het ook leuk vindt om af en toe samen met een cliënt schoon te maken.

Over Riwis

Riwis is een herstel ondersteunende organisatie. Dat betekent dat wij cliënten ondersteunen bij hun persoonlijke unieke herstelproces, gericht op het vinden van een nieuwe betekenis en zin in het leven. Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daarvoor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Een zinvolle dagbesteding hoort daarbij. We hanteren hiervoor de IRB methodiek. Dit doen we binnen een veilig leerleefklimaat, zo dicht mogelijk in de eigen leefomgeving van de cliënt. We weten dat participatie en zingeving bijdraagt aan het welzijn en herstel van cliënten.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant MBO niveau 2 diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

 

Functie eisen

MBO diploma niveau 2

Inschaling

Wij bieden

 • 18 uur;
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst ter vervanging van ziekte;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao GGZ;
 • De functie huishoudelijk medewerker (facilitair medewerker C) is ingedeeld in FWG 20 (min. € 1.698,00/max. € 2.467,00 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Bijzonderheden

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 2 december 2022 via werkenbij.riwis.nl

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Carolina van Polen (Teamleider), telefoonnummer 06-20814982

Type Vacature
Intern nummer 133
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Brummen en Eerbeek
Postcode 6971CC
Stad Brummen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij ziekte
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 25-10-2022
Reageer voor 02-12-2022
Ingangsdatum 15-11-2022
Nummer 114933
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn