Huishoudelijk medewerker in Gendringen voor 9 uur per week.
Estinea

Functieomschrijving

Help en motiveer jij onze cliënten om samen hun woonruimte schoon te houden?

Aantal uur: 9 uur per week

Reageer vóór 25 februari

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de appartementen, het begeleidingskantoor en de algemene ruimtes van de woonlocaties. Je maakt de appartementen samen met de cliënt schoon, je helpt de cliënt waar hij het niet meer zelf kan en zorgt ervoor dat na afloop alles weer netjes is. De voorkeursdag is maandag van 8:30 uur tot 17:30 uur, maar in overleg zijn andere dagen en/of tijden ook mogelijk.

Waar kom je te werken?

Voor de 24-uurs woonlocatie Vondelstraat in Gendringen zoeken we een enthousiaste huishoudelijk medewerker. Op de locatie wonen 14 cliënten met een licht verstandelijke beperking. Naast deze 14 cliënten kunnen cliënten hier ook terecht voor logeren.

Functie eisen

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn kun je efficiënt en hygiënisch werken. Jij denkt in mogelijkheden en werkt graag zelfstandig. Basiskennis van de noodzakelijke hygiëne in woningen, schoonmaakmiddelen en materialen is gewenst. Omdat je de appartementen schoonmaakt samen met de cliënt is affiniteit met de doelgroep een pré.

Wat bieden wij?

Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten.

Inschaling

Past Estinea bij jou?

•Een contract voor onbepaalde tijd behoord tot de mogelijkheden of je zet je huidige dienstverband binnen Estinea voort.

• De inschaling is in schaal 15 conform CAO Gehandicaptenzorg.

• Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.

• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

• Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’

Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?

Enthousiast geworden? Reageer dan vóór 25 februari met de knop ‘Solliciteer’. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel met team Vondelstraat via telefoonnummer 088-4950575.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Wonen Vondelstraat
Postcode 7081BJ
Stad Gendringen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 12-02-2020
Reageer voor 25-02-2020
Nummer 51350

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea