huishoudelijk medewerker
InteraktContour

Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Ben je sociaal en kun je goed luisteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol

Als huishoudelijk medewerker kom je bij onze cliënten over de vloer en zorg je voor een spic en span appartement. Elke cliënt is anders. Zo kan de ene cliënt zijn eigen appartement schoonmaken, kan de ander dat met jouw hulp en lukt het de ander helemaal niet.

Je brengt veel tijd door met de cliënten. Daardoor zie je dingen die onze begeleiders misschien missen. Voor ons is jouw oplettende blik daarom even belangrijk als je schoonmaaktalent. Daarnaast heb je ook een sociale rol. Want voor onze cliënten is een luisterend oor vaak even waardevol als een schone keuken. Als huishoudelijk medewerker doe je dus meer dan alleen schoonmaken.

Andere huishoudelijke werkzaamheden kunnen ook tot jouw takenpakket behoren, zoals het schoonhouden van de gemeenschappelijke huiskamer.

Jouw werkplek

Je gaat aan het werk op woonlocatie Nieuw Bloemensteijn in Hattem. Hier wonen 21 mensen met niet-aangeboren hersenletsel, waarbij sprake is van complexe problematiek. Zij hebben een complexe combinatie van stoornissen en beperkingen die (in)direct samenhangen met hersenbeschadiging. Iedere cliënt heeft een eigen appartement en ontvangt 24-uurs zorg en begeleiding.
Je werkt in een team van 30 collega’s die goed samenwerken en waarbij het werkplezier voorop staat.

Wat wij bieden
 • een jaarcontract voor 8-10 uur per week (met uitzicht op een vast contract na 6 maanden bij goed functioneren) en met de mogelijkheid tot uitbreiding van uren in de toekomst
 • een salaris van €1.801,- tot maximaal €2.457,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 15)
 • reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Balansverlof bij een 36-urige werkweek
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) 
 • de mogelijkheid om een vervolgopleiding te doen op onze kosten 
 • fietsplan en korting op een fitnessabonnement 
 • gratis personal coaching via Resilians
Wat wij vragen
 • goede omgangsvormen en een enthousiaste en flexibele houding
 • je houdt van aanpakken en staat stevig in je schoenen
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.  

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding, 24-uurszorg en arbeidsre-integratie. Daarnaast bieden wij ondersteuning voor mantelzorgers in de gemeente Utrecht.  

Word jij onze nieuwe huishoudelijk medewerker?

Wil je samen met ons het verschil maken voor mensen met hersenletsel? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer via de button.

Goed om te weten:
 • de vacature staat open tot en met woensdag 7 juni aanstaande
Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Els Snijder, teammanager, op 06 22 91 35 65.   

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Nieuw Bloemensteijn in Hattem
Postcode 8051 NS
Stad Hattem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 22-05-2023
Reageer voor 08-06-2023
Nummer 120196

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour