Huishoudelijk medewerker (ondersteuningspool)
Aveleijn

Wat ga je doen?  

Als huishoudelijk medewerker ga jij de ondersteuningspool versterken. Dit houdt in dat jij op verschillende locaties van Aveleijn ingezet kan worden. Dit vraagt een bepaalde mate van flexibiliteit, maar zorgt er ook voor dat jij een grote bijdrage kan leveren binnen de organisatie. Samen met je collega's uit de ondersteuningspool draag jij bij aan een prettige en schone omgeving voor zowel de cliënt, de medewerker als de bezoekers. Een schone omgeving is een goed begin. En een goed begin is het halve werk! 

Over het algemeen vinden de werkzaamheden tijdens kantoortijd plaats. Af en toe zal het een latere dienst zijn, dan start je om 15.00 uur. De exacte tijden hangen af van de locatie waar je werkt.  

Meestal is de planning een week van tevoren beschikbaar. In de planning wordt zoveel mogelijk rekening houden met jouw voorkeuren. Af en toe zal er een last minute dienst beschikbaar komen. Je wordt dan gebeld om te vragen of jij beschikbaar bent om de dienst op te pakken.  

Op welke locatie kom je te werken? 

Zoals hierboven al aangegeven ga jij aan de slag voor verschillende locaties van Aveleijn. Gemiddeld gezien werk jij zo'n 15 uur per week, soms wat minder. Mocht jij een andere baan hebben, maar graag wat extra uren willen werken? Samen kijken we hoeveel uur passend is naast jouw huidige werkrooster. Dit geldt ook wanneer jij deze baan wil combineren met bijvoorbeeld een gezin, sport, vrijwilligerswerk, school of een andere situatie die aandacht van je vraagt. Kortom; maak het werken bij Aveleijn zo flexibel als jij wil! 

Wie ben jij? 

  • Jij straalt zodra je een ruimte die jij hebt schoongemaakt weer blinkt als nooit tevoren; 
  • Jij bent flexibel inzetbaar (wij houden zoveel mogelijk rekening met je beschikbaarheid);  
  • Jij houdt van afwisseling en werkt dan ook graag voor verschillende locaties.  

Wat mag je van Aveleijn verwachten?  

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou: 

  • Functie voor 0 tot 15 uur per week; 
  • In eerste instantie een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast dienstverband; 
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg; 
  • Salaris conform functiegroep 15 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €2.457,- o.b.v. 36 uur); 
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet. 

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Petra Staijen via [email protected]. Voor algemene informatie over onze openstaande vacatures zijn onze recruiters bereikbaar via [email protected] of telefonisch via 06-57381173. 

Op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je aan voor onze vacaturenieuwsbrief!

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Ondersteuningspool
Postcode 7521 HJ
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 15
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Petra Staijen, via [email protected]
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 26-05-2023
Reageer voor 10-06-2023
Nummer 120366
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn