Huishoudelijk medewerker Ondersteuningspool Aveleijn
Aveleijn

Omschrijving van de functie

Weet jij als geen ander hoe je ruimtes er tiptop laat uitzien?
Zorg jij ervoor dat alles goed schoon is?
Én krijg jij er een kick van om voor meerdere locaties binnen Aveleijn te werken?
Lees dan snel verder en wellicht ontmoeten wij elkaar!

Aveleijn zoekt een

huishoudelijk medewerker
(circa 15 uur per week, in overleg en passend bij jouw wensen en mogelijkheden)

voor de ondersteuningspool.

Wat ga je doen?
Als huishoudelijk medewerker ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden van het appartement van de cliënt en het schoonmaken van de algemene ruimtes in het gebouw. Je bent verantwoordelijk voor een schone, hygiënische en veilige woon- en leefomgeving, volgens het schoonmaakplan van de locatie.

Werken voor de ondersteuningspool

Hoe is het om voor de ondersteuningspool te werken?
Het werken in de ondersteuningspool vraagt een grote mate van flexibiliteit, maar het brengt jou als medewerker vooral een mooie uitdaging en veel ervaring! 

Als je bij de ondersteuningspool werkt, is het handig dat je flexibel bent.

In de planning wordt, zoveel mogelijk, rekening gehouden met jouw basisbeschikbaarheid. Meestal is de planning een week van te voren bekend, maar het kan voorkomen dat er ‘last minute’ aanvragen binnen komen. Dit betekent dat het kan voorkomen dat je vandaag wordt gebeld met de vraag of je morgen beschikbaar bent.

Hier heb jij geen problemen mee! Jij schakelt snel en zit al in de startblokken klaar! Jij vindt het juist heerlijk om ‘ad hoc’ ingezet te worden en dat je vandaag nog niet weet hoe jouw dag er morgen uit ziet.

Wat kun je verwachten?

Naast dat je voor een mooie, solide organisatie komt te werken, zijn het aantal uren die je werkt zijn in overleg bespreekbaar. Aveleijn biedt jou ongeveer 15 uur per week aan, maar dit kan ook minder zijn. Stel dat jij al een andere baan hebt en daarom minder uur per week beschikbaar bent, dan zien wij alsnog graag jouw sollicitatie tegemoet. Doordat het aantal uren bespreekbaar is, valt deze baan goed te combineren met bijvoorbeeld een andere baan en/of vrijwilligerswerk dat je doet.

Kortom: maak het werken bij Aveleijn zo flexibel als jij wilt!

Qua werktijden, werk je in 9 van de 10 gevallen overdag (op kantoortijden). De meeste locaties vinden het prettig dat het schoonmaakwerk overdag wordt uitgevoerd, maar het kan ook voorkomen (afhankelijk per locatie) dat jouw werkdag om 15:00 uur begint.

Opsommend is het belangrijk dat je:

  • Flexibel bent;
  • Bereid bent je aan de ondersteuningspool te verbinden en daarmee voor meerdere locaties werkt;
  • Gemotiveerd bent en goed en zorgvuldig werk verricht;
  • En er geen moeite mee hebt om, naast overdag, ook op andere, wisselende werktijden te werken.

Salaris en solliciteren

Salaris en solliciteren

Qua salaris word je ingedeeld in functiegroep 15. Dit betreft een maximum maandsalaris van € 2.381,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.

Spreekt het jou aan om op diverse locaties van Aveleijn ingezet te worden als huishoudelijk medewerker? Oftewel, ben jij enthousiast geworden?

Solliciteer nu en wie weet begroeten wij jou binnenkort als nieuwe collega van de ondersteuningspool bij Aveleijn.

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Ondersteuningspool
Postcode 7521 HJ
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren tot 15
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Petra Staijen via [email protected]
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 13-03-2023
Reageer voor 20-04-2023
Nummer 118504
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn