Huishoudelijk medewerker regio Nunspeet
Zorggroep Noordwest-Veluwe

Functieomschrijving

Je doet huishoudelijk werk bij ouderen en langdurig zieken intra-/ of extramuraal volgens een huishoudplan dat is opgesteld in overleg met de cliënt, met als doel dat de cliënt in een schone, prettige woonomgeving kan wonen. Daarnaast heb je een signalerende taak. Als huishoudelijk verzorgende zie je het als er iets mis is bij je cliënt en kunt daar actie op ondernemen.

Functie eisen

Je bent een gastvrije, dienstverlenende medewerker met een proactieve houding. Wij verwachten dat je beschikt over een VMBO-diploma of gelijkwaardig en daarnaast enige ervaring hebt met het verrichten van schoonmaakwerk. Je bent bereid om extra te werken. Je kan goed omgaan met ouderen en chronische zieken. Verder beschik je over goede computervaardigheden.

Inschaling

Wij bieden:

Een leuk team waar mensen werken met hart voor ouderen. Daarnaast bieden wij jou:

• Salaris volgens de CAO VVT, volgens de salarisschaal hulp bij het huishouden

• Contract voor 7 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging van 2 x 8 maanden (met een max van 23 maanden)

• Contracturen minimaal 2 uur per week

• Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden

Bijzonderheden

Ben je enthousiast? Solliciteer dan uiterlijk 1 april 2019 op deze functie. Je bent meer dan welkom!

Wat je moet weten…

Deze vacature wordt zowel in- als extern worden uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom vragen wij voordat je bij ons gaat werken om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wie zijn wij?

Waardevolle zorg op maat bieden, dat is onze passie. Bij Zorggroep Noordwest-Veluwe staan (kwetsbare) ouderen centraal. Wij zijn specialist in ouderenzorg en de zorg die wij verlenen is dan ook volledig afgestemd op de behoefte van de cliënt die aan onze zorg is toevertrouwd. Geen standaardzorg dus. Met elkaar zorgen wij elke dag opnieuw dat onze cliënten de zorg krijgen die zij op dát moment nodig hebben. Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers op een prettige manier kunnen werken en dat zij hun talenten kunnen ontplooien om zo van nog meer waarde te zijn voor onze cliënten.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Noordwest-Veluwe
Locatie Ittmannshof
Postcode 8071 JK
Stad Nunspeet
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 2
Uren tot 2
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kan je contact opnemen met de coördinatoren HV Inge Dokter 06-51933746, of secretariaat regio Nunspeet, Trudy Hajer 06-12963435.
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 15-03-2019
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 44446
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noordwest-Veluwe

Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Het brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden zij zowel binnen als buiten onze zorgcentra, dus ook aan huis. Kernwaarden zijn verantwoordelijkheid, respect en geborgenheid. Kwaliteits- en cliëntgericht werken is het leidend principe voor alles wat ze doen.

Meer over Zorggroep Noordwest-Veluwe