Huishoudelijk Medewerker Thuiszorg (m/v)
De Posten

Functieomschrijving

Als huishoudelijk medewerker thuiszorg kun je er aan bijdragen dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen of dat ze na een behandeling sneller in hun eigen omgeving kunnen herstellen. Je biedt, naar de wens van de cliënt en de gestelde indicatie door de gemeente, op professionele wijze huishoudelijke ondersteuning aan. Hierbij ga je zelfstandig naar de cliënten (Enschede/Boekelo/Glanerbrug).

 

De functie

Als huishoudelijk medewerker thuiszorg bied je, in overleg met de cliënt, huishoudelijke ondersteuning aan de cliënt. Hierbij kun je denken aan algemene huishoudelijke taken die zorgen voor een schoon en leefbaar huis. Verder bied je een luisterend oor en heb je een signalerende functie. Tevens ben je bereid om als huishoudelijk medewerker in het hospice te worden ingezet.

Functie eisen

Wat wij vragen

Medewerkers met een dienstverlenende houding en die aandacht en empathie hebben voor ouder wordende mens.

Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en is de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift goed. Je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, auto of scooter). Je bent bereid om een opleiding of cursus te volgen. Je bent flexibel inzetbaar.

Inschaling

Wat wij bieden

Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor 6-9 uur per week voor bepaalde tijd met mogelijkheden tot verlenging. Ingangsdatum is zo spoedig mogelijk. Het bijbehorende salaris is ingedeeld conform CAO VVT.

Bijzonderheden

Jouw sollicitatie

Mocht je belangstelling hebben dan kun je dit vóór 31 maart 2019 bij Okke Dickhoff kenbaar maken. Via de mail (solliciteren@deposten.nl) voorzien van een korte omschrijving van jezelf, de motivatie waarom je deze functie ambieert en de ervaring die je meebrengt. Voor vragen die betrekking hebben op deze functie kun je contact opnemen met Miranda Benneker, team Huishouding Thuiszorg, via telnr. 053-4 753 753.

Type Vacature
Intern nummer 2019-001
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 6
Uren tot 9
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Miranda Benneker
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 12-02-2019
Ingangsdatum 12 februari 2019
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 41981
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten