Huishoudelijk medewerker wonen Zelhem
Zozijn

Ben jij een topper in het schoonmaken en ben jij gastvrij ? Dan is dit de baan die je zoekt:

Huishoudelijk medewerker voor 7 uur per week
voor de locatie Magnoliaweg in Zelhem

Herken jij je in het volgende?
Je hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden en je hebt er plezier in een hygiënische en huiselijke omgeving te creëren. Je bent flexibel en klantgericht, je kunt goed samenwerken met collega’s en je bent ook goed in staat zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren.

Dit zijn wij
Op de locatie Magnoliaweg in Zelhem zijn 13 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen en één gezamenlijk appartement waar cliënten opzoeken, koffie wordt gedronken en gezamenlijk wordt gekookt en gegeten. Ieder appartement heeft eigen woonfaciliteiten zoals een keuken, toilet en douche. Op de Magnoliaweg wonen 14 cliënten. Sommige cliënten gaan naar dagbesteding, maar er zijn ook cliënten thuis overdag. In de flats wonen ook huurders zonder zorg van Zozijn. De collega’s binnen het team ondersteunen de cliënten daar waar dat nodig is en begeleiden de individuele cliënt in het leiden van een leven dat het best past bij zijn of haar mogelijkheden en persoonlijkheid.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de bewoner toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Dit bieden wij
We bieden je een gezellige afwisselende baan met leuke collega's. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 15, maximaal € 2381,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Vacature
Intern nummer AL
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Achterhoek Zelhem
Postcode 7021ZX
Stad Zelhem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Uren van 7
Uren tot 7
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Kristel van Ommen, coördinerend ondersteuner, tel. 06 15339088
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 07-06-2022
Reageer voor 07-07-2022
Ingangsdatum 07-06-2022
Nummer 111488
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn