Huishoudelijk medewerker ZGR MIEN (uren bespreekbaar)
ZGR

Wat houdt deze functie in?

Persoonlijke zorg en aandacht  voor de thuiswonende cliënt. Daar draait het om bij ZGR MIEN. Wij gunnen onze cliënten een goed leven en zij bepalen wat dat is.

Niet alleen onze zorgmedewerkers hebben een belangrijke rol, ook jij als huishoudelijk medewerker hebt een belangrijke taak als het gaat om inspelen op de vragen en wensen van de cliënten.

Door te zorgen voor een schone en nette leefomgeving, zorg jij ervoor dat onze cliënten zich fijn voelen in eigen huis.

Hoe ziet onze ideale collega eruit?

Dat je je verwant voelt met de ouderenzorg en ervaring hebt op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden en hygiënisch werkt is voor ons bijna vanzelfsprekend als je op deze vacature wilt solliciteren. Maar wat vinden wij nog meer belangrijk aan onze nieuwe collega?

Zelfstandig
De werkzaamheden staan vastgelegd in instructies, werkschema’s en afspraken in zorgleefplannen van de cliënten. Dagelijkse problemen worden zoveel mogelijk zelf opgelost, waarbij je de vrijheid krijgt pro-actief te handelen. Uiteraard kun je terugvallen op collega’s wanneer dit nodig is.

Sociale vaardigheden
Ben jij tactisch, behulpzaam, kun jij je goed inleven en daarnaast ook nog eens goed luisteren. Dan hopen wij dat je deze tekst nog even verder leest, want dat zijn namelijk de vaardigheden die goed van pas komen in de functie van huishoudelijk medewerker.

Samen verantwoordelijk
Het is ook belangrijk dat je flexibel bent en je je samen met collega’s verantwoordelijk voelt voor een goede bezetting, zodat wij goede zorg richting cliënten kunnen waarborgen. Ook wanneer een collega afwezig is door verlof of ziekte. 

Digitaal vaardig
Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. ZGR wil haar medewerkers stimuleren en faciliteren om zich digitaal te ontwikkelen. Niet alleen voor het overdragen van cliëntinformatie, maar ook om een cliënt te laten beeldbellen met familie of bijvoorbeeld je eigen urenregistratie. Het is daarom van belang dat je digitaal vaardig bent of de wil hebt dit te worden op korte termijn.   

Een klik
Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een klik is met elkaar. Wanneer je met elkaar en voor elkaar er iedere dag, met een lach op je gezicht, staat voor de cliënt, werkt dit in alles positief door. Samen ben je dan beter in staat in te spelen op vragen en wensen van de cliënt en motiveert en stimuleert ze om er samen een mooie dag van te maken!

Wat biedt ZGR jou?

Graag horen wij van jou hoeveel uur jij voor ons beschikbaar bent, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is. Het gaat om een contract voor in eerste instantie 1 jaar met het voornemen deze te verlengen voor onbepaalde tijd. 

Ruimte voor jouw talenten
Wij doen meer dan ons best een goede werkgever te zijn. Zo zorgen wij voor afwisseling in je werkzaamheden, krijg je ruimte om je te ontwikkelen door mee te mogen denken over diverse onderwerpen en wordt er samen gekeken naar opleidingsmogelijkheden als je hiervoor open staat. Je komt in dienst bij ZGR, waarbij iedere locatie zijn eigen identiteit heeft. Voordeel hiervan is dat je ook eens kunt kijken hoe het op een andere locatie gaat.

En verder…
De functie van Huishoudelijk medewerker is ingedeeld conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in de salarisschaal "Hulp bij het Huishouden". Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.311,94 op fulltime basis van een 36 urige werkweek. Ook heb je recht op vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in de maand november.

Voor onze werknemers heeft ZGR korting op diverse schade- en zorgverzekeringen geregeld en ZGR betaalt de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou. Ook kun je fiscaal voordelig diverse artikelen aanschaffen zoals een fiets, telefoon, laptop of pc. Maar ook voor sportartikelen, een sportabonnement of vakbondscontributie.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR/MIEN in Raalte/Heeten en omgeving
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Klasina Postma, wijkverpleegkundige, tel.nr. 06-30999683
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 02-09-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 113683
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR gunt senioren in Salland een goed leven in eigen regie. Dat doen we door te luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we. We trakteren mensen niet op mooie woorden, maar zeggen: ‘u mag vertellen. Over uw leven, uw passies en talenten. Over anderen om u heen die belangrijk voor u zijn. En over uw beeld van goed leven en een mooie oude dag. Het woord is aan u.’ Dat levert telkens weer een uniek verhaal op. Een verhaal waaraan wij samen met familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten een waardevolle bijdrage willen leveren met persoonlijke aandacht, helpende handen of deskundige zorg. Maar ook een verhaal waarin de klant zijn of haar eigen woorden terugvindt en dat zich afspeelt in de eigen vertrouwde woon- of leefomgeving. Dit laatste vertaalt zich in sterk toenemende mate in verschillende vormen van thuiszorg en huishoudelijke hulp bij onze klanten thuis. Die groei voorzien wij ook voor de komende jaren.”.

Meer over ZGR