Huishoudelijk medewerker ZGR MIEN
ZGR

Functieomschrijving

ZGR MIEN is op zoek naar enthousiaste huishoudelijk medewerkers.
Als huishoudelijk medewerker MIEN verricht je schoonmaakwerkzaamheden bij de cliënt thuis.

Functie eisen

Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden. Je werkt zelfstandig en lost problemen zoveel mogelijk naar eigen inzicht op. Andere belangrijke persoonlijkheidskenmerken zijn: cliëntgericht, flexibel, stressbestendig en hygiënisch.

Inschaling

Een afwisselende en uitdagende baan bij een informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het betreft in eerste instantie een oproepcontract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vaste uren. Bij gebleken geschiktheid kan het contract worden omgezet naar onbepaalde tijd.

Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.105,53 (salarisschaal "Hulp bij hte huishouden") bruto per maand bij een volledige werkweek, conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Dit wordt aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

 

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR/MIEN in Raalte/Heeten en omgeving
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Klasina Postma, wijkverpleegkundige, 06-30999683
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 17-10-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 18-11-2019
Nummer 48982
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR gunt senioren in Salland een goed leven in eigen regie. Dat doen we door te luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we. We trakteren mensen niet op mooie woorden, maar zeggen: ‘u mag vertellen. Over uw leven, uw passies en talenten. Over anderen om u heen die belangrijk voor u zijn. En over uw beeld van goed leven en een mooie oude dag. Het woord is aan u.’ Dat levert telkens weer een uniek verhaal op. Een verhaal waaraan wij samen met familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten een waardevolle bijdrage willen leveren met persoonlijke aandacht, helpende handen of deskundige zorg. Maar ook een verhaal waarin de klant zijn of haar eigen woorden terugvindt en dat zich afspeelt in de eigen vertrouwde woon- of leefomgeving. Dit laatste vertaalt zich in sterk toenemende mate in verschillende vormen van thuiszorg en huishoudelijke hulp bij onze klanten thuis. Die groei voorzien wij ook voor de komende jaren.”.

Meer over ZGR