Huishoudelijk medewerkers (3 uur per week Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Je belt om 09.00 uur aan bij mevrouw Vliersema. Als je binnenloopt ruik je de koffie al. Je belooft na het werk een kopje mee te drinken maar je start met het schoonmaken van de badkamer. Mevrouw stoft ondertussen de raamkozijnen af. Nadat het werk gedaan is, drink je nog even een kopje koffie samen en vraag je aan haar hoe het gaat. Ze geeft aan dat ze het heerlijk vindt om hier te wonen maar dat het huis schoonhouden haar zwaar valt.

Functie eisen

Profiel
Je verricht huishoudelijke- en schoonmaakwerkzaamheden bij cliënten in hun woning, bij de verpleegafdeling en in algemene ruimten. Je hebt ervaringskennis van huishoudelijke werkzaamheden, huishoudelijke hygiëne en het gebruik van schoonmaakmiddelen. Tact, hulpvaardigheid en een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling zijn van belang in de contacten.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 1.714,68 bruto per maand, dat is maximaal € 10,99 bruto per uur (FWG 10), bij een volledige werkweek (36 uur per week). 

Bijzonderheden

Solliciteren?
Je kunt tot en met 27 maart 2019 reageren via www.zorggroepsolis.nl/vacatures
Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure.

Meer informatie?
Neem contact op met Martine Annema, teamleider huishouding, via tel.: 06-51 57 81 06. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 2 april 2019.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 

 

 

Type Vacature
Intern nummer 65
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 3
Uren tot 3
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 15-03-2019
Reageer voor 28-03-2019
Ingangsdatum 15-03-2019
Nummer 44437

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis