Huishoudelijk medewerkers B
Baalderborg Groep

De bewoners van woonvoorziening de Bekke in Rijssen zijn op zoek naar:

2 huishoudelijk medewerkers B

Voor minimaal 2 x 12 uur per week

Waar ga je werken?

Binnen woonvorm de Bekke wonen vijftien bewoners, variërend in de leeftijd van 23 tot 80 jaar. Een diverse groep bewoners, allemaal met een verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met een lichamelijke beperking. Er zijn 2 huiskamers, waar de bewoners  elkaar ontmoeten en een gedeelte van de dag hun doorbrengen. Een aantal bewoners bezoekt (in deeltijd) een dagactiviteitencentrum.

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk medewerker B verricht je diverse huishoudelijke werkzaamheden in voornamelijk cliëntgebonden ruimten, denk hierbij o.a. aan slaapkamers, gemeenschappelijke toiletten/badkamers en woonkamers. Het verzorgen van de was valt onder de werkzaamheden van deze functie.

Daarnaast voer je periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit, zoals het wassen van ramen of het schrobben van vloeren. Vul je materialen en middelen als zeep, toiletpapier etc. aan. Je stemt, indien van toepassing, de werkzaamheden af in overleg met cliënten. Ook signaleer en meld je bijzonderheden met betrekking tot cliënten aan de begeleiding.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee

  • Praktische ervaringskennis van schoonmaakwerkzaamheden.
  • Kennis van / ervaring met (hygiëne)richtlijnen en ARBO voorschriften.
  • Zelfstandig werken volgens de afspraken en richtlijnen van de woning.
  • Sociale vaardigheden, zoals gastvrijheid en een klantvriendelijke / hulpvaardige houding tegenover cliënten, collega’s en bezoekers.

Wat hebben we jou te bieden

Het salaris is ingedeeld in FWG 15 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.296,- op basis van 36 uur;

Wat je verder nog moet weten

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 21 april 2021. Reserveer deze datum vast in je agenda!

De functie is voor 12 uur per week. Daarnaast ook het (eventueel) opvullen van vrije- / vakantie dagen van collega’s huishoudelijke dienst.

Ingangsdatum staat op 1 juni, maar kan in overleg per 1 mei ingaan.

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie de Bekke in Rijssen
Postcode 7461BJ
Stad Rijssen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Angela Rupert (teamleider), telnr. 06-50000610
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 06-04-2021
Reageer voor 16-04-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 63980
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep