Huishoudelijk ondersteuner, WMO huishouding in Deventer (16-20 uur)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

DE FUNCTIE 
Alles spik en span? Ben jij sociaal ingesteld, goedgemutst en hartstikke flexibel? Met jouw inzet lever je een bijdrage aan het huishouden én geluk van de cliënt.

Even meekijken
Je belt om 09.00 uur aan bij mevrouw Klaver. Als je binnenloopt ruik je de koffie al. Je belooft na het werk een kopje mee te drinken, maar je start met het schoonmaken van de badkamer. Mevrouw stoft ondertussen de raamkozijnen af. Nadat het werk gedaan is, drink je nog even een kopje koffie samen en vraag je aan haar hoe het gaat. Ze geeft aan dat ze het fijn vindt om hier te wonen, maar dat het huis schoonhouden haar zwaar valt. Ze is blij dat jij haar wekelijks helpt met de huishouding, hierdoor kan ze goed zelfstandig blijven wonen. Om 12.30 uur is het tijd om te gaan. Je volgende adres is bij de heer Kanters, die een paar straten verderop woont. Ook hier wordt jouw hulp zeer gewaardeerd. Als huishoudelijk medewerker WMO maak je het verschil voor onze cliënten thuis.

Solis thuiszorg verleent thuiszorg aan alle inwoners in de gemeente Deventer en omliggende gemeenten. Per wijk is een team van verpleegkundigen en verzorgenden IG aanwezig die de inwoners van de wijk kent en met hen afspreekt welke zorg en ondersteuning zij nodig hebben. De vragen verschillen per persoon. Naast een team van verzorgenden IG en verpleegkundigen is er ook een team van huishoudelijke hulpen. Als huishoudelijke hulp ben je werkzaam in één of meerdere wijken van de gemeente Deventer.

Functie eisen

JOUW TALENTEN 
Helemaal op je plek 
“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt. Deze functie is je op het lijf geschreven als je over de volgende competenties beschikt: 

 • Dienstverlenend
 • Sociaal
 • Zelfstandig
 • Flexibel
 • Gevoel voor hygiëne

KENNIS & KUNDE 
Dit vragen we van jou  
Een goedgemutste en enthousiaste collega die: 

 • met plezier huishoudelijke- en schoonmaakwerkzaamheden verricht bij de cliënten thuis
 • zich helemaal thuis voelt in huishoudelijke werkzaamheden, huishoudelijke hygiëne en gebruik van verschillende schoonmaakmiddelen
 • tactvol, hulpvaardig, dienstverlenend en klantvriendelijk is  
 • flexibel en bereid is om ook in de schoolvakanties te werken 

GELUK
Een baan waar je gelukkig van wordt is….
Een leuke baan waarmee jij het verschil maakt!

Inschaling

ARBEIDSVOORWAARDEN 
Dit willen we jou bieden 

 • Salaris conform CAO VVT, FWG 17, maximaal € 2311,94 (€ 14,82 per uur) bij fulltime/36 uur per week. 
 • Contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Eindejaarsuitkering
 • Scholingsmogelijkheden en e-learningsmodules van GoodHabitz

Bijzonderheden

OVER SOLIS 
Waar kom je terecht? 
Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom? Wij kijken met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar. Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruit ziet.
Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan… En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis oprecht een andere werkgever! 

SOLLICITEREN 
Waar wacht je nog op? 
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer via onderstaande knop. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. 

Informatie 
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Mijnie Jansen, hoofd WMO Huishouding, via tel. 06 12 58 1865

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 18-08-2022
Reageer voor 23-10-2022
Nummer 113344

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis