Huishoudelijke hulp Emmeloord
InteraktContour

Informatie

InteraktContour zoekt een Huishoudelijke hulp voor Woonlocatie De Obelisk in Emmeloord

InteraktContour biedt diverse vormen van zorg voor mensen met hersenletsel. Op onze woonlocatie De Obelisk in Emmeloord bieden wij begeleiding aan cliënten die niet of in beperkte mate zelfstandig kunnen wonen, zodat zij het maximale uit hun leven kunnen halen. Wil jij hier een zinvolle bijdrage aan leveren als Huishoudelijk medewerker? Lees dan snel verder!

Jij als Huishoudelijke Hulp

Als huishoudelijke hulp binnen InteraktContour is het jouw verantwoordelijkheid dat de cliënten in schone appartementen wonen en dat de medewerkers in een frisse omgeving werken. De woningen maak jij al dan niet samen met de cliënt schoon. Ook andere voorkomende huishoudelijke werkzaamheden maken onderdeel uit van jouw takenpakket.

InteraktContour heet jou van harte welkom

Op woonlocatie De Obelisk in Emmeloord wonen 15 cliënten. Zij geven jou, samen met je collega's, een warm welkom in Emmeloord. Binnen de teams is de sfeer tussen de collega's goed. Er wordt hard gewerkt, maar daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. Je werkt in een omgeving waar ruimte is voor zelfontplooiing. Je wordt gestimuleerd om mee te denken en geprikkeld om jezelf te ontwikkelen.

Jouw arbeidsvoorwaarden als Huishoudelijke Hulp
 • een aanstelling voor 4 uur per week met de mogelijkheid tot het werken van extra uren bij ziekte en vakantie (ook op onze locatie De Veldkei in Steenwijk), in eerste instantie voor de duur van een jaar.
 • uitzicht op een vaste baan
 • een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1.556,- tot maximaal €2.153,- bruto per maand gebaseerd op 36 uur (FWG schaal 15)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
 • op maat gemaakte praktijktrainingen via onze eigen leeromgeving Pynter en online trainingen van GoodHabitz o.a. op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, vitaliteit en gezondheid
 • mogelijkheid gebruik te maken van een fietsplan
 • flinke korting op een abonnement bij Bedrijfsfitness Nederland
 • een collectieve zorgverzekering bij IZZ
 • mogelijkheid gratis een personal coach in te zetten i.s.m. Resilians op het gebied van werk en/of privé
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
Wat wij van jou vragen:
 • goede omgangsvormen, een flexibele instelling en enthousiaste houding
 • je houdt van aanpakken en staat stevig in je schoenen
Word jij onze nieuwe collega bij InteraktContour?

Interesse in de vacature van Huishoudelijke hulp? Dan nodigen wij jou uit om voor 19 november a.s. te solliciteren via de onderstaande sollicitatiebutton. Let op: Een Verklaring Omtrent Gedrag is een vereiste voor aanname.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25 november 2019.

Heb je nog vragen over deze vacature? Fennie Marissen, teamleider, staat jou graag te woord, haar telefoonnummer is: 06- 51017933.

Woonlocatie De Obelisk

Meer informatie over de locatie bekijk je hier:

https://www.interaktcontour.nl/waar-vind-je-ons/woonlocatie-de-obelisk

Wil je verder kijken welke vacatures er nog meer zijn klik dan op deze link: https://www.interaktcontour.nl/werken-bij/vacatures.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Veldkei in Steenwijk
Postcode 8331XM
Stad Steenwijk
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 4
Uren tot 4
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 06-11-2019
Reageer voor 19-11-2019
Nummer 49396

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour