huishoudelijke hulp
InteraktContour

Informatie

Zorg jij ervoor dat de appartementen van onze bewoners schoon zijn? En afhankelijk van de afspraken die er zijn betrek jij ze hierbij? Bied jij ook een luisterend oor? Dan is deze vacature als huishoudelijke hulp iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel heeft veel impact op het leven van de cliënt en dat van hun naasten. Met gespecialiseerde zorg en ondersteuning richten wij ons op wat nog mogelijk is. De eenheid Zorg en Wonen biedt 24-uurszorg en begeleiding op onze woonlocaties verspreid over Midden- en Oost-Nederland.

Jouw werkplek

Woonlocatie Daendels Borgh ligt in het Hanzestadje Hattem, tussen de noordrand van de Veluwe en de IJssel. De appartementen van de woonlocatie liggen in het zorgcentrum De Bongerd en op loopafstand van het pittoreske centrum. Daendels Borgh biedt begeleid wonen met 24-uurszorg aan 12 cliënten waarvan 10 cliënten met aangeboren hersenletsel, 2 cliënten met niet-aangeboren hersenletsel en 2 VPT cliënten. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding zodat zij het maximale uit hun leven halen. Het team bestaat uit 14 gewaardeerde collega's die op zoek zijn naar versterking.

Jouw rol

Als huishoudelijke hulp kom je bij onze bewoners over de vloer en zorg je ervoor dat hun appartementen schoon zijn. Je werkzaamheden variëren per appartement, omdat deze afhankelijk zijn van de afspraken die met de bewoner gemaakt zijn. Zo kan de ene bewoner zijn eigen appartement schoonmaken, kan de ander dat met jouw hulp en lukt het de ander helemaal niet. Daarnaast kan je ook meer huishoudelijke taken krijgen, zoals het schoonhouden van de gemeenschappelijke huiskamer.

Terwijl jij je taken uitvoert, breng je veel tijd door met de bewoners. Daardoor zie je dingen die onze begeleiders misschien missen. Voor ons is jouw oplettende blik daarom even belangrijk als je schoonmaaktalent. Daarnaast heb je ook een sociale rol. Want voor onze bewoners is een luisterend oor vaak even waardevol als een schone keuken. Als huishoudelijke hulp doe je dus meer dan alleen schoonmaken.

Overigens kunnen ook andere huishoudelijke werkzaamheden op de locatie tot jouw takenpakket behoren, zoals het schoonhouden van de gemeenschappelijke huiskamer.

Wat wij bieden
  • jaarcontract voor 10-16 uur per week (met uitzicht op een vast contract na 6 maanden bij goed functioneren)
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €1.609,- tot maximaal €2.226,- bruto per maand (FWG 15) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • volgend jaar juni een loonsverhoging van ruim 3%
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen
  • goede omgangsvormen en een enthousiaste houding
  • je houdt van aanpakken en staat stevig in je schoenen
  • bij voorkeur kennis over en affiniteit met de doelgroep NAH (niet-aangeboren hersenletsel)
  • Verklaring Omtrent Gedrag
Word jij onze nieuwe huishoudelijke hulp?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 28 september a.s. Wanneer er zich voldoende geschikte kandidaten hebben gemeld, kunnen wij de vacature eerder sluiten.
Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Els Snijder, teamleider, op 06-22913565.

Meer informatie over de locatie bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures

We voeren onze sollicitatiegesprekken face-to-face op de locatie. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Daendels Borgh in Hattem
Postcode 8051 VL
Stad Hattem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 14-09-2020
Reageer voor 28-09-2020
Nummer 54740

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour