huishoudelijke hulp
InteraktContour

Informatie

Zorg jij ervoor dat de appartementen van onze bewoners schoon zijn? En afhankelijk van de afspraken die er zijn, betrek jij ze hierbij? Bied jij ook een luisterend oor? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Jouw werkplek

De eenheid Zorg en Wonen biedt 24-uurszorg en begeleiding op onze woonlocaties verspreid over Midden- en Oost-Nederland. Woonlocatie Ghandi ligt in Veenendaal en bestaat uit twee locaties: Ghandi en Entradatoren / Solidustoren. De woonlocaties bieden begeleid wonen met 24-uurszorg aan 25 cliënten. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding, zodat zij het maximale uit hun leven halen.

Jouw rol

Als huishoudelijke hulp kom je bij onze bewoners over de vloer en zorg je ervoor dat hun appartementen schoon zijn. Je werkzaamheden variëren per appartement, omdat deze afhankelijk zijn van de afspraken die met de bewoner gemaakt zijn. Zo kan de ene bewoner zijn eigen appartement schoonmaken, kan de ander dat met jouw hulp en lukt het de ander helemaal niet. Daarnaast kan je ook meer huishoudelijke taken krijgen, zoals het schoonhouden van de gemeenschappelijke huiskamer.

Terwijl jij je taken uitvoert, breng je veel tijd door met de bewoners. Daardoor zie je dingen die onze begeleiders misschien missen. Voor ons is jouw oplettende blik daarom even belangrijk als je schoonmaaktalent. Daarnaast heb je ook een sociale rol. Want voor onze bewoners is een luisterend oor vaak even waardevol als een schone keuken. Als huishoudelijke hulp doe je dus meer dan alleen schoonmaken.

Overigens kunnen ook andere huishoudelijke werkzaamheden op de locatie tot jouw takenpakket behoren, zoals het schoonhouden van de gemeenschappelijke huiskamer.

Wat wij bieden

  • een aanstelling op basis van een invalcontract
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €1.660,- tot maximaal €2.296,- bruto per maand (FWG 15) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Wat wij vragen

  • goede omgangsvormen en een enthousiaste houding
  • je houdt van aanpakken en staat stevig in je schoenen
  • bij voorkeur kennis over en affiniteit met de doelgroep NAH (niet-aangeboren hersenletsel)
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe huishoudelijke hulp?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met dinsdag 22 juni aanstaande. Wanneer er sprake is van een wederzijdse klik, nodigen we je uit mee te kijken op de locatie en kennis te maken met cliënten. Dit is onderdeel van de selectieprocedure.
Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Mail dan Heidi Klaassen, teamleider, via h.klaassen@interaktcontour.nl

Meer informatie over woonlocatie Ghandi bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacaturesWe voeren onze sollicitatiegesprekken via beeldbellen of face-to-face op de locatie. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Ghandi in Veenendaal
Postcode 3902 KM
Stad Veenendaal
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Inval
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 08-06-2021
Reageer voor 23-06-2021
Nummer 68849

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour