Huishoudelijke hulp thuiszorg regio Lochem
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, schoonmaak talent!
Heb je een momentje?

Als huishoudprofessional weet je dat werken in de zorg pittig kan zijn. Intensief contact met cliënten, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Wij werken echt samen in een open sfeer. Want dan ga je met plezier naar je werk en kun je echt zorgen.
Heb je een momentje om kennis te maken?

Organiseren en zorgzaam zijn? Dat zit in je DNA. En dat pas je dus altijd en overal toe. Je doet het huishouden en hebt tussendoor nog tijd voor een prettig gesprek. Daarbij stem je af wat de cliënt nog zelf doet en wat niet. Je bent bij voorkeur in het bezit van een auto en vindt het leuk om zelfstandig te werken. Klinkt bekend? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Geef jij onze cliënten, van verschillende leeftijden, ook nog eens de aandacht die ze verdienen? Lees dan vooral verder.

Functie eisen

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit

Inschaling

Wij komen graag met je in contact als je minimaal 18 jaar oud bent en een aantal dagdelen verdeeld over een aantal dagen per week beschikbaar bent.
• een salaris in schaal Hulp bij het huishouden van de CAO VVT (€ 1795,70– € 2.244,60 – o.b.v. 36 uur), afhankelijk van jouw werkervaring zullen we jou in deze schaal een aanbod doen;
• een jaarcontract met de mogelijkheid voor verlenging;
• afhankelijk van jouw wensen zijn contracturen tot max. 16 uur per week bespreekbaar;
• 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen? Bel dan even met Sarah Terhorst, coördinator zorgondersteuning thuis, via 0651750081 of mail naar sarah.terhorst@szmk.nl Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

Heb je een momentje?  Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 14 oktober 2021 in via onderstaande sollicitatiebutton.

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Type Werkplein
Intern nummer 126
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 12-04-2021
Reageer voor 14-10-2021
Ingangsdatum 12-04-2021
Nummer 65026

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)