Huishoudelijke hulpen, WMO huishouding in Deventer
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Huishoudelijke hulpen, WMO huishouding in Deventer 6-15 uur per week. Meer uren zijn bespreekbaar.

 

Je belt om 09.00 uur aan bij mevrouw Kanink. Als je binnenloopt ruik je de koffie al. Je belooft na het werk een kopje mee te drinken maar je start met het schoonmaken van de badkamer. Mevrouw stoft ondertussen de raamkozijnen af. Nadat het werk gedaan is, drink je nog even een kopje koffie samen en vraag je aan haar hoe het gaat. Ze geeft aan dat ze het heerlijk vindt om hier te wonen maar dat het huis schoonhouden haar zwaar valt. Om 12.30 uur is het tijd om te gaan want de heer Jorik, die een paar straten hier vandaan woont, zit al op je te wachten.

 

Profiel

In verband met toename van klanten zoeken we meerdere huishoudelijke hulpen. Solis thuiszorg verleent thuiszorg aan alle inwoners in de gemeente Deventer en omliggende gemeenten. Per wijk is een team van verpleegkundigen en verzorgenden IG aanwezig die de inwoners van de wijk kent en met hen afspreekt welke zorg en ondersteuning zij nodig hebben. De vragen verschillen per persoon. Naast een team van verzorgenden IG en verpleegkundigen is er ook een team van huishoudelijke hulpen. Als huishoudelijke hulp ben je werkzaam in één of meerdere wijken van de gemeente Deventer. Kortom wij helpen graag. Kijk voor meer informatie op https://zorggroepsolis.nl/zorg-en-behandeling/diensten/84/thuiszorg.

 

Functie eisen

Je verricht huishoudelijke werkzaamheden bij klanten thuis. Je hebt ervaringskennis van huishoudelijke werkzaamheden, huishoudelijke hygiëne en het gebruik van schoonmaakmiddelen. Tact, hulpvaardigheid en een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling zijn van belang in de contacten met klanten. Mogelijk kom je in aanmerking met moeilijk en psychiatrisch gedrag. Er wordt gekeken naar wat jij nodig hebt om hier mee om te gaan (zoals scholing). Er wordt van je verwacht dat je in de schoolvakanties ook kunt werken.

Inschaling

Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.105,53 bruto per maand, dat is maximaal € 13,50 bruto per uur (FWG 100), bij een volledige werkweek (36 uur per week). De aanstelling is voor bepaalde tijd.

Bijzonderheden

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met Mijnie Jansen, hoofd WMO huishouding, via tel.: (0570) 685 875 of
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 08-02-2019
Reageer voor 04-03-2019
Ingangsdatum 08-02-2019
Nummer 43584

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis