Huishoudelijke ondersteuners gezocht in de gemeente Assen
Thuisgenoten

Wat ga je doen?

Vind je het leuk om met ouderen en/of in jonge gezinnen te werken? Wil je een bijdrage leveren aan hun welzijn en houd jij van een gezellig praatje tijdens je werk? Dan is deze baan geschikt voor jou!

Wij zijn op zoek naar Huishoudelijke ondersteuners

Voor de cliënt ben jij als huishoudelijke hulp van onschatbare waarde! Je bent te gast bij cliënten thuis en in overleg met de cliënt verricht je huishoudelijke taken. Hierbij moet je denken aan het verzorgen van het huishouden, zoals bedden opmaken en verschonen, stofzuigen, ramen wassen en het sanitair schoonmaken.

Naast het verrichten van huishoudelijke taken is het ook belangrijk dat je veranderingen bij de cliënt signaleert. Je houdt je oren en ogen open.

De cliënten waar je gaat werken zijn woonachting in de gemeente Assen.

Wat bieden wij jou?

 • Waardevol en dankbaar werk. Je komt bij Thuisgenoten in dienst als medewerker huishoudelijke ondersteuning;
 • Een parttime functie van maatschappelijk belang die je goed kunt combineren met je thuissituatie en een eventuele andere baan.
 • Je bepaalt in overleg zelf je werktijden van 8-20u per week.
 • Jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. Je bouwt verlofuren en vakantiegeld op én ontvangt een eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuzesysteem via FiscFree® met gemiddeld 40% voordeel op aanschaf van o.a. een fiets, laptop, telefoon, tablet of fitnessabonnement.

Wil jij je graag verder ontwikkelen in de zorg? Dan zijn er op termijn opleidingsmogelijkheden voor een functie in bijvoorbeeld de Verzorging & Verpleging.  

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt geen specifieke opleiding nodig. Wij vinden het veel belangrijker dat je zorgzaam en vriendelijk voor onze cliënten bent;
 • Je hebt een open houding en kunt je goed inleven in een ander;
 • Je bent betrouwbaar, gemotiveerd en zelfstandig; de cliënt kan rekenen op je komst;
 • Je bent representatief;
 • Je kunt je in het Nederlands goed uitdrukken;
 • Je bent in het bezit van een vervoersmiddel (een fiets, auto of een scooter);
 • Je werkt met cliënten dus wij vragen een verklaring omtrent gedrag.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Thuisgenoten levert in de regio’s Groningen, Drenthe,  Twente, Overijssel en Gelderland hulp in de verpleging en verzorging, bij het huishouden en begeleiding. Wanneer thuis wonen (tijdelijk) niet mogelijk is, verzorgen wij cliënten in onze kleinschalige woon-zorglocaties in Wierden, Vroomshoop, Hengelo en Haaksbergen; met als uitgangspunt “net als thuis”.

Het doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie, zo maken wij gebruik van een digitale omgeving.

Kom jij ons versterken?

Solliciteren voor deze leuk job, kan via onze website thuisgenoten.nl of stuur een mail met je CV naar ons.

Heb je hier nog vragen over kun je contact opnemen met personeelszaken op telefoonnummer 088-08815330

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Assen
Postcode 7604BD
Werkveld Huishoudelijke ondersteuning en begeleiding
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 6
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Sylvia Kors
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 19-01-2022
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 19-01-2022
Nummer 69577
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten