Huishoudelijke Medewerker B bij de Koekange
Baalderborg Groep

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Voor Woonvorm Koekange zoekt de Baalderborg zo spoedig mogelijk een enthousiaste, gastvrije en ondernemende collega die met medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers vanuit de naaste omgeving de bewoners wil gaan ondersteunen in de functie van Huishoudelijke Medewerker B (m/v) voor gemiddeld 12 uur per week (ter vervanging van ziekte).

Waar ga je werken
In de twee woningen van woonvorm Koekange wonen in totaal twaalf volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Zij kiezen bewust voor landelijk wonen in hun eigen appartement. De woningen hebben daarnaast elk een gezamenlijke ontmoetingsruimte. De begeleiding is gericht op behoud en uitbreiding van (sociale) zelfredzaamheid. Eigen regie en zeggenschap zijn daarbij belangrijke thema’s. Er wordt binnen woonvorm Koekange 24-uurszorg geleverd.

Wat ga je doen
Als Huishoudelijke Medewerker B voer je diverse taken binnen de woonvorm uit ter ondersteuning van de bewoners en het team. Je verricht huishoudelijke- en schoonmaakwerkzaamheden in de appartementen van de bewoners en algemene ruimtes. Je kookt het eten. Je hebt in dit alles oog voor het welzijn van de bewoners.

Wat breng je mee
Je bent een enthousiaste en gastvrije persoonlijkheid; Je hebt oog voor een goede hygiëne; kennis van HACCP-richtlijnen is een pré; Je hebt goede communicatieve vaardigheden en affiniteit met de doelgroep; Je bent in staat zelfstandig in een team te functioneren; Je staat open voor feedback en kunt waar nodig ook feedback geven. Werktijden volgens een vastgesteld rooster, waarbij de werktijden voornamelijk in dagdienst zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 t/m 16:30uur, 09:00 t/m 12:00 en 11:30 t/m 16:30, daarbij is enige flexibiliteit gewenst.

Wat hebben we jou te bieden?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 15 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.381,- op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je (bij voorkeur na 15.30) contact opnemen met Woonvorm Koekange en vragen naar Saskia Halman, telefoonnummer 06-11453815. Via onze site www.baalderborggroep.nl (werken bij ons, actuele vacatures) kun je tot en met 22 maart 2023 reageren op deze vacature. De selectiegesprekken vinden onder voorbehoud plaats op dinsdag 28 maart 2023.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Koekange te Koekange
Postcode 7958ST
Stad Koekange
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij ziekte
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Saskia Halman: 0611453815
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 24-02-2023
Reageer voor 22-03-2023
Ingangsdatum 24-02-2023
Nummer 118121

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep