Huishoudelijke medewerkers m/v - Enter
ZorgAccent

Functieomschrijving

ZorgAccent zoekt per direct voor omgeving Enter

Huishoudelijke medewerkers m/v

Tussen 0 en 10 uur per week

 

Kwaliteiten

Als medewerker huishoudelijke zorg ben je van onschatbare waarde. Je werkt bij de cliënt thuis, die tijdelijk of langdurig, zelf niet in staat is om het huishouden uit te voeren. Je draagt zorg voor een schoon en leefbaar huis.

Samen met je cliënt zorg je ervoor dat hij of zij zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. De zelfredzaamheid van de cliënt wordt hierbij zoveel mogelijk gestimuleerd. Tussen de Huishoudelijke zorg en de Verpleging & Verzorging vindt een nauwe samenwerking plaats, want jij bent hun oren en ogen. Jij bent de eerste die kan signaleren of de cliënt extra zorg nodig heeft bij een veranderde situatie.

Functie eisen

Wij bieden

Het is een aanbeveling als je kennis bezit op het niveau van LBO/VMBO. Je hebt affiniteit met ouderenzorg en huishoudelijk werk. Je bent enthousiast, klantgericht en hulpvaardig. We verwachten ook dat je zelfstandig kunt werken en digitaal vaardig bent.

Inschaling

Wij bieden

Inschaling vindt plaats afhankelijk van leeftijd en werkervaring, conform CAO VVT. Het is een dienstverband voor bepaalde tijd, met mogelijkheid van verlenging.

Gaandeweg is het mogelijk dat je rooster gevuld wordt met een aantal vaste cliënten. Dit is afhankelijk van je beschikbaarheid en functioneren.

Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Bijzonderheden

Inlichtingen en sollicitatie

Nadere informatie kan verkregen worden bij Nathalie Numans: n.numans@zorgaccent.nl

 

Solliciteren?

Jouw sollicitatie, voorzien van CV, kun je mailen naar PenOhuishoudelijkehulp@zorgaccent.nl

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij n.numans@zorgaccent.nl
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 19-12-2018
Ingangsdatum 19 december 2018
Reageer voor 28-02-2019
Nummer 42147
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent