Huishoudelijke medewerkster - avonduren na 16:00 uur - 11,5 uur in Olst
De Seizoenen

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Overkempe

Overkempe in Olst helpt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet.  Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken.

Met oog voor ieders talent en uitdaging bieden we een zinvolle invulling van de dag. Terwijl het ritme van de seizoenen onze werkzaamheden bepaalt.

Voor onze zorglocatie Overkempe te Olst zijn we op zoek naar een medewerker huishoudelijke dienst.

Wat ga je doen?

Als medewerker huishoudelijke dienst maak je schoon in woonhuizen, werkgebieden en kantoren. Je levert hiermee een bijdrage aan een fijne leefomgeving van bewoners en medewerkers. Een ontmoeting met bewoners maakt het werken extra leuk.

Wat vragen we van jou?

Jij bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt voor schoonmaakwerk. Je vindt het leuk om ondersteuning te bieden aan onze bewoners en medewerkers en hen te ontzorgen.

Ben jij een uitblinker die graag de handen uit de mouwen steekt voor schoonmaakwerk? Dan kun je direct aan de slag.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met passende arbeidsvoorwaarden voor 11,5 uur per week in een inspireerde en waarden gedreven organisatie. Het betreft 4 middag/avonden vanaf 16:00 uur, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De functie is conform CAO GHZ gewaardeerd in FWG 15 (tussen de €1.745,00 en €2.381,00 op basis van fulltime dienstverband).

Je start met een dienstverband voor één jaar met mogelijkheden tot verlenging. Verder bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, bedrijfsfitness met korting en een collectieve zorgverzekering.

Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving.

Meer weten?

Benieuwd wat het werken als huishoudelijk medewerker inhoudt? Bij ons kun je altijd een keer meelopen om te ervaren of deze baan bij je past. Bel dan gerust eens met Christel van Boxtel op telefoonnummer 0485 - 388900 (receptie Bronlaak) voor meer informatie.

Neem ook eens kijkje op de website van DeSeizoenen www.deseizoenen.org , daar vind je informatie van onze organisatie en een goed beeld van de locatie.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 11
Uren tot 11
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 03-04-2023
Nummer 118604

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen