Huiskamer gastvrouw/-heer (Arcade)
Zorggroep Noordwest-Veluwe

Functieomschrijving

Als gastvrouw-/gastheer zorg je voor een vriendelijk onthaal en een warm en prettig thuis voor onze bewoners in de huiskamer. Je zorgt voor de gezelligheid door bijvoorbeeld het verzorgen van een kopje koffie of thee, het maken van een praatje of assisteert bij activiteiten. Zit gastvrijheid in je bloed en wil je bijdragen aan gezellige momenten voor onze ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

  • Je houdt toezicht op de bewoners in de huiskamer en je zorgt ervoor dat onze bewoners zich veilig voelen in hun eigen woonomgeving.
  • Je maakt de broodmaaltijd klaar en zet koffie en thee voor de bewoners (en eventueel bezoek). Bij de warme maaltijd ondersteun je bij het uitserveren.
  • Je verricht ondersteunende werkzaamheden, zoals het aanreiken van eten en drinken. Waar nodig help je de bewoner met eten en drinken.
  • Je verricht voorkomende hand- en spandiensten in de huiskamer ten behoeve van bewoners en zorgmedewerkers.
  • Je verricht lichte huishoudelijke werkzaamheden binnen de huiskamer, zoals tafeldekken en afwassen.
  • En zeker niet onbelangrijk, je levert een positieve bijdrage aan een warme sfeer in de huiskamer. Dit doe je bijvoorbeeld door het aanknopen van gesprekken met bewoners.

Functie eisen

Wie ben jij?

Je bent een gastvrije, dienstverlenende medewerker met een proactieve houding. Je kunt goed omgaan met ouderen en vindt het leuk om een positieve bijdrage te leveren aan een veilige woonomgeving en een gezellig sfeer. Hiervoor is het belangrijk dat je vriendelijk bent en beschikt over een goed tactisch vermogen. Kortom: je bent een gezellig iemand met een positieve inbreng!

Inschaling

Wat bieden wij?

Een leuk team waar mensen werken met hart voor ouderen. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een salaris volgens de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 15.
  • Een contract voor bepaalde tijd, tot en met 31 december 2019.
  • Je werkt op vrijdagavond op woning 4 en op zaterdagavond op woning 16, van 16.30 tot 20.30 uur.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan snel op deze functie. Je bent meer dan welkom! Bij voldoende geschikte reacties zal de vacature van de site gehaald worden. Neem voor meer informatie contact op via 088-0563577.

 

Wat je moet weten…

Deze vacature is zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom vragen wij voordat je bij ons gaat werken om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

 

Wie zijn wij?

Waardevolle zorg op maat bieden, dat is onze passie. Bij Zorggroep Noordwest-Veluwe staan (kwetsbare) ouderen centraal. Wij zijn specialist in ouderenzorg en de zorg die wij verlenen is dan ook volledig afgestemd op de behoefte van de cliënt die aan onze zorg is toevertrouwd. Geen standaardzorg dus. Met elkaar zorgen wij elke dag opnieuw dat onze cliënten de zorg krijgen die zij op dát moment nodig hebben. Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers op een prettige manier kunnen werken en dat zij hun talenten kunnen ontplooien om zo van nog meer waarde te zijn voor onze cliënten.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Noordwest-Veluwe
Locatie De Arcade
Postcode 3852 BX
Stad Ermelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Neem voor meer informatie contact op via 088-0563577.
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 22-03-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 44618
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noordwest-Veluwe

Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Het brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden zij zowel binnen als buiten onze zorgcentra, dus ook aan huis. Kernwaarden zijn verantwoordelijkheid, respect en geborgenheid. Kwaliteits- en cliëntgericht werken is het leidend principe voor alles wat ze doen.

Meer over Zorggroep Noordwest-Veluwe