Huismeester
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij technisch inzicht?
 • Ben jij bekend met onderhoudsplannen?
 • Ben jij proactief en communicatief uitstekend vaardig?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team Huismeesters!

Als Huismeester ben jij het eerste aanspreekpunt op de locatie voor vragen over veiligheid, leefbaarheid, kleine reparaties en onderhoud. Je houdt toezicht in en rond het gebouw en controleert in het gebouw op onderhoud. Hierin denk je ook proactief mee, doordat jij vanuit jouw kennis kan inschatten wanneer iets bijvoorbeeld vervangen dient te worden. Bij grootschalige zaken ben je ook in staat om hiervoor een vervangingsplan te maken en deze tijdig te bespreken met de betreffende Manager en de technische dienst. Jij bent het aanspreekpunt voor jouw collega’s die werkzaam zijn in de zorg, voor vragen over technische hulpmiddelen, reparaties of gebreken. Jij bent dan degene die hierin de vertaalslag maakt richting de technische dienst en regelt dat zaken naar tevredenheid worden opgelost.

Het is erg prettig wanneer je de kennis en ervaring bezit om kleine onderhoudsklussen zelf uit te voeren. Het team van Huismeesters bestaat uit 4 andere collega’s. Het team werkt volgens een rooster, zodat je tijdig weet wanneer je waar werkt.

Als persoon ben jij iemand die van aanpakken weet, in staat bent om slimme oplossingen te bedenken voor problemen en iemand die in staat is om op de lange termijn te denken en te plannen m.b.t. onderhoud. Jij bent iemand die communicatief zeer vaardig is om de vraag en behoefte over veiligheid en leefbaarheid goed te kunnen vertalen naar uitvoering in samenwerking met de technische dienst.

Wie ben jij?

 • Je hebt een opleiding genoten in de richting van facilitair / facilitaire diensten
 • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 diploma behaald
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt ervaring met het onderhouden en toezicht houden op leefbaarheid en veiligheid
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent technische goed onderlegt en in staat om kleine klussen zelf uit te voeren
 • Je bent in staat om een goede vertaalslag te maken naar de technische dienst

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn met jouw technische inzicht voor onze bewoners!
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden.
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.845,21  bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo/Twenterand
Postcode 7607 KH
Stad Almelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Huismeester
Publicatiedatum 18-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72758

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland