HUISMEESTER
Saxenburgh

Saxenburgh zoekt een fulltime gedreven HUISMEESTER die zich binnen de ouderenzorglocaties klantgericht inzet voor de woonomgeving van onze bewoners voor.

Wat is jouw rol als huismeester?
Als huismeester kom je te werken op de ouderenzorglocaties van Saxenburgh. We vinden het erg belangrijk dat het gebouw en de installaties onze visie op gastvrijheid ondersteunen. Onze huismeesters zijn verantwoordelijk voor de representativiteit van de ouderenzorglocatie. Op de verschillende locaties ligt de nadruk soms op andere werkzaamheden, maar op alle locaties geldt dat jij degene bent die toeziet op veiligheid, hygiëne en het voorkomen van storingen. Wat is er voor nodig om het gebruik van het gebouw zo prettig mogelijk te laten zijn? Kijken hoe onderhoud, storingen en reparatiewerkzaamheden door jouzelf of zo nodig door interne of externe technici zo goed mogelijk kunnen worden uitgevoerd en daarin proberen de zaken vóór te zijn. Naast het op klantgerichte wijze oplossen van problemen rondom wonen, gebouw, hygiëne, veiligheid en storingen is dat jouw uitdaging. Dit geeft veel afwisseling in je werkdag, maar vraagt van jou ook de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid. Verder verricht je een aantal administratieve werkzaamheden en zorg je voor instructies over het gebouw, de installaties en veiligheidsvoorschriften.  

Wat hebben onze locaties nodig?
Je bent een communicatief en mensgericht persoon met een technische opleiding, dan wel aantoonbaar technische werkervaring en inzicht. Enkele jaren werkervaring in soortgelijk werk is van belang. Je bent in staat om op prettige wijze de regie te nemen, aanwijzingen te geven en overzicht te houden. Jouw werkzaamheden deel je grotendeels zelfstandig in en je stelt dit bij als er zich onverwachte situaties voordoen. Het nemen van verantwoordelijkheid en het proactief meedenken over wat beter kan, wordt erg op prijs gesteld.

De afdeling:
Onze huismeesters werken veelal zelfstandig op een locatie, maar zijn onderdeel van ons team van de technische dienst binnen het Facilitair Bedrijf. Samen leveren wij professionele en passende dienstverlening waarmee de zorg wordt ondersteund.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland.   

Wat kunnen wij jou bieden?
Een afwisselende functie in een mooie zorgorganisatie.

  • Salaris is maximaal € 2.481,30 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 25)
    • Vanaf 1 juli 2021 is dit € 2.555,74
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je vragen? Neem dan contact op met Arno Pas (coördinator Technische Dienst) via (06) 52 52 74 12. Je brief met CV zien we graag uiterlijk 21 april tegemoet.

We hebben maandagmiddag 26 april gereserveerd voor het voeren van de gesprekken. We verzoeken je om hier alvast rekening mee te houden. 

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.21.028
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Arno Pas coördinator via (06) 52 52 74 12
Functie(s) Huismeester
Publicatiedatum 06-04-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 21-04-2021
Nummer 63974
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh