Huisondersteuner - 17-20 uur - Overkempe (Olst)
De Seizoenen

Informatie

Voor onze zorglocatie Overkempe te Olst zoeken we naar een Huisondersteuner (17-20 uur)

Aangenaam, wij zijn DeSeizoenen, locatie Overkempe te Olst. In onze woon- en werkgemeenschap begeleiden we zo'n 140 bewoners met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet. Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken.

Als huisondersteuner maak je schoon in de huizen of werkgebieden, verricht je licht ondersteunende taken voor en met bewoners en verzorg je de huishoudelijke taken. Je bent een belangrijke speler in de dagelijkse gang van zaken op de groep. Hierbij draag je bij aan een gastvrije en prettige huiselijke omgeving voor bewoners met een ondersteuningsvraag.

Heb jij een vriendelijke en servicegerichte houding, affiniteit met bewoners met een verstandelijke beperking en ervaring in de schoonmaak dan kun je direct aan de slag.

Wij bieden een uitdagende functie met een fijne arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris FWG 20 CAO GHZ en een vaste eindejaarsuitkering. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en investeren graag in opleiding van onze mensen. Het betreft een dienstverband van 7 maanden.

Benieuwd wat het werken als huisondersteuner inhoudt?

Bij ons kun je altijd een keer meelopen om te ervaren of deze baan bij je past. Bel dan gerust eens met de Coördinator Facilitaire diensten Christel van Boxtel op telefoonnummer 0485 - 388900 (receptie Bronlaak) voor meer informatie.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 17
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 04-08-2022
Reageer voor 29-08-2022
Nummer 113080

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen