IC- OF CCU-VERPLEEGKUNDIGE
Saxenburgh

Ben jij op zoek naar een baan als IC- OF CCU-VERPLEEGKUNDIGE in een kleinschalig algemeen ziekenhuis met grote ambities? Waar professioneel en slim samengewerkt wordt? Dan is deze baan in het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum iets voor jou!

Wat maakt het werken op de IC van het Saxenburgh Medisch Centrum zo aantrekkelijk
“Ik hou van dit werk op deze afdeling, omdat geen dag hetzelfde is. Door het kleinschalige kom ik heel veel ziektebeelden tegen en samen met mijn collega’s zoeken we naar de beste zorg voor de patiënt. De lijnen zijn kort en de sfeer is fijn. We staan samen voor goede zorg.”

Hoe ziet het werken op de IC er uit?
Op onze gecombineerde afdeling IC/CCU/EHH hebben we totaal 12 bedden. We zijn een klein ziekenhuis en daarom krijg je met een grote diversiteit aan patiëntenzorg te maken. We hebben met elkaar veel kennis in huis. We vinden het belangrijk om elkaar te helpen en elkaar dingen te leren. Er heerst een open cultuur, zowel met je directe collega’s als met de intensivisten en cardiologen. Als IC- en CCU-verpleegkundige heb je veel verantwoordelijkheid en een afwisselend takenpakket, waardoor geen dag hetzelfde is.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een gediplomeerd ervaren IC-verpleegkundige of CCU-verpleegkundige. Met persoonlijke aandacht en een proactieve aanpak zorg jij ervoor dat de patiënt en zijn familie de beste zorg en ondersteuning krijgt.        

IC in het Saxenburgh Medisch Centrum
Sinds september 2020 werken we in een prachtig nieuw en eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. De IC/CCU/EHH is gesitueerd op de begane grond naast de SEH waar nauw mee wordt samengewerkt. Je werkt graag in een klein team en kunt zelfstandig werken. Je bent actief en enthousiast  in afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je bent open, eerlijk, integer en sociaal vaardig. Een positieve instelling en respect staan voorop. En laten we vooral de dosis gezonde humor niet vergeten! 

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Contract is bespreekbaar van 24 tot 36 uur
  • Salaris CCU-verpleegkundige is minimaal € 2.526,- en maximaal € 3.774,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50)
  • Salaris IC-verpleegkundige is minimaal € 2.882,-- en maximaal € 4.227,-- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 55)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je liever eerst meelopen, zodat je een inschatting kan maken of onze IC bij jou past? We laten je graag zien hoe we werken, zodat jij een goede keuze kan maken. Om mee te lopen of om vragen te stellen kan je contact opnemen met onze teammanager Ruud Nijland, hij is bereikbaar via (0523) 27 68 81.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.103
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij onze teammanager Ruud Nijland via (0523) 27 68 81
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige CCU/IC
Publicatiedatum 27-10-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2022
Nummer 71918
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh