ICT SPECIALIST GEGEVENSUITWISSELING / DATABASE BEHEERDER
Saxenburgh

Je talenten verder ontwikkelen als ICT SPECIALIST GEGEVENSUITWISSELING / DATABASE BEHEERDER in een dynamische zorg omgeving? Bij ons kan het!

Roy en Inge zijn werkzaam bij Informatisering van Saxenburgh: ‘Wat zo mooi is aan het werk is dat het door het brede pakket zo afwisselend is. We zijn betrokken bij veel interne zorgprocessen, maar ook bij regionale en soms landelijke trajecten. Hierdoor kom je in contact met veel verschillende zorgprofessionals en kan je vanuit jouw deskundigheid een belangrijke bijdrage leveren. Daarnaast is het erg prettig dat we veel vrijheid hebben in ons werk en werken in een leuk team.’

Wat is jouw rol bij de afdeling ICT?
In deze veelzijdige en afwisselende functie draag je als ICT specialist samen met je directe collega’s zorg voor de gegevensuitwisseling tussen diverse zorgsystemen. Daarnaast vormen databasebeheer en het ontwikkelen van (interface)programmatuur voor interne klanten jouw belangrijkste werkzaamheden. Je werkt direct samen binnen een team van ICT specialisten op het snijvlak van functioneel- en technisch beheer.

Je bent nauw betrokken bij de implementatie van nieuwe onderdelen op het gebied van gegevensuitwisseling in zowel regionale als landelijke netwerken én bij e-health toepassingen. Doel hierbij is de zorg voor de patiënt/cliënt beter, toegankelijker en gemakkelijker te maken. Jouw focus is om digitale systemen met elkaar te laten samenwerken door middel van gestandaardiseerde gegevensuitwisseling. Digitalisering is een voorwaarde voor de zorg van de toekomst. In jouw functie draag je direct bij aan de continuïteit en kwaliteit van cliënten-, bewoners- en patiëntenzorg.

Wat heeft ons team nodig?
Wij zoeken zowel een enthousiaste ervaren collega als een enthousiaste leergierige collega die wij intern verder kunnen opleiden. Voor beiden is een afgeronde opleiding op hbo niveau (bijvoorbeeld bedrijfskundige informatica of technische informatica) en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren van belang. Termen als HL7 CDA en FHIR, Edifact, MedMij, de zorginformatiebouwstenen (zibs), IHE integratieprofielen, en messagebroker (Comez en Mirth) zijn jou niet onbekend of maken jou nieuwsgierig. Je vindt het leuk om je in de materie van interfaces en koppelingen tussen informatiesystemen te verdiepen. Jouw werkwijze is nauwkeurig en gestructureerd en je hebt ervaring met projectmatig werken. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden weet je mensen mee te nemen in het proces. Je bent klantgericht, flexibel en initiatiefrijk. Daarnaast ben je ook pragmatisch, schakel je snel en ben je stressbestendig. Voor de ervaren collega is, gezien de complexiteit van de functie, minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie nodig. Als jij over capaciteiten beschikt waardoor jij vindt dat jij het ook met iets minder kan, reageer dan ook en dan gaan we graag met je in gesprek. Verder is kennis en ervaring met zorgprocessen en Chipsoft HIX een pré. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk: we zoeken een plezierige collega voor ons team dat trots is op de wijze waarop we samen zorgen voor de continuïteit van alle ICT toepassingen.

Over het team
Ons team bestaat uit een twintigtal enthousiaste ICT collega’s, verdeeld over een informatiserings- en een automatiseringsonderdeel. Samen met je directe ICT collega’s is er een gezamenlijke verantwoordelijkheid om de ICT infrastructuur van Saxenburgh te onderhouden en verder uit te bouwen. Als ICT specialist gegevensuitwisseling en database beheerder werk je daarbij samen met die functionele - en technische beheerders, maar ook met gebruikers van buiten de afdeling ICT en met de leveranciers van de verschillende informatiesystemen.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een veelzijdige, afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw talenten kwijt kunt en veel ruimte is voor jouw inbreng en initiatieven. Ook is er ruimte om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en certificeringen te behalen. In ons team vind je een goede werksfeer, waarin collegialiteit en werk verzetten hand in hand gaan. 

  • Een fulltine dienstverband (gemiddeld 36 uur per week)
  • Het salaris is, afhankelijk van je ervaring en allround inzetbaarheid gebaseerd op FWG 50 danwel FWG 55 en bedraagt minimaal € 2.759,- en maximaal € 4.391,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50/55)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van 1 jaar, met perspectief op verlenging voor onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Richard de Heij, netwerk/systeembeheerder, via (0523) 27 62 06. Na 28 juni a.s. kan je contact opnemen met Nico Lautenbach, manager ICT, via (0523) 27 61 61.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.100
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Richard de Heij via (0523) 27 62 06. Na 28 juni a.s. kan je contact opnemen met Nico Lautenbach via (0523) 27 61 61.
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Medewerker ICT
Publicatiedatum 20-06-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-10-2022
Nummer 111864
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh