individueel begeleider
InteraktContour

Informatie

Ben jij iemand met een afgeronde hbo-opleiding richting Zorg en Welzijn of Mens en Maatschappij? En wil je graag werken met cliënten met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) met complexe problematiek? Dan is deze vacature als inval begeleider misschien iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Met gespecialiseerde zorg en ondersteuning richten wij ons op wat nog mogelijk is. De eenheid Maatschappelijke Ondersteuning draagt zorg voor de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). We begeleiden cliënten en hun naasten thuis of in een groep. De 24 lokale teams werken verspreid over een vijftigtal gemeenten in Midden- en Oost-Nederland.

Jouw werkplek

De regio Twente is jouw werkgebied. Deels vanuit huis werken is mogelijk, maar wanneer je even wat administratie wilt doen, kun je terecht bij een dagbestedingslocatie in de regio Twente, bijvoorbeeld in Oldenzaal, Enschede of Almelo. Ook als je natuurlijk gewoon even wilt bijpraten met collega's kun je hier terecht.

Jouw rol

Als individueel begeleider binnen InteraktContour bezoek je de cliënten aan huis. Je helpt hen en hun naasten om meer regie te krijgen over hun dagelijks leven. Daarbij kun je te maken krijgen met diverse uitdagingen, zoals psychische klachten of ontremming. Cliënten hebben meestal ook problemen op meerdere leefgebieden zoals werk, inkomen, relatie en gezondheid. Geen cliënt is hetzelfde. De één help je om zijn financiën op orde te krijgen, de ander bij de relatie met zijn partner. Je legt daarbij de regie bij de cliënt. Hij of zij bepaalt het tempo, jij stimuleert en motiveert. Je kunt goed luisteren en door op de juiste momenten door te vragen, ontdek jij de vraag achter de vraag en kun je hierop inspelen. Je bent vertrouwenspersoon voor je cliënten én voor hun naasten en hebt oog voor alle relevante betrokkenen. Geduld, humor en empathisch vermogen zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie. Je bezoekt cliënten zelfstandig en je bepaalt voor een groot deel zelf hoe jij je werkweek indeelt.

Wat wij bieden
  • jaarcontract op invalbasis
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.085,- tot maximaal €3.189,- bruto per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • volgend jaar juni een loonsverhoging van ruim 3%
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de egeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Wat wij vragen
  • je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting Zorg en Welzijn of Mens en Maatschappij, zoals Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Social Work of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
  • ervaring met psychosociale begeleiding is een must
  • je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
  • Verklaring Omtrent Gedrag
Word jij onze nieuwe collega bij InteraktContour?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 27 november a.s. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Ronald Elferink, individueel begeleider, op 06-28940560.

Meer informatie over de functie? Klik op deze link: https://youtu.be/mH8xKAyPAcc. In deze vlog neemt onze medewerker Carin je mee op pad voor een kijkje achter de schermen bij haar dagelijks werk als individueel begeleider bij InteraktContour.

Meer informatie over individuele begeleiding vind je hier

Bekijk ook onze overige vacatures

We voeren onze sollicitatiegesprekken bij voorkeur face-to-face op de locatie in Oldenzaal. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, AD team Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Inval
Externe url Bekijk
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Publicatiedatum 02-11-2020
Reageer voor 28-11-2020
Nummer 55717

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour