individueel begeleider
InteraktContour

Informatie

Kom jij onze invalpoule versterken? Ben jij iemand met een afgeronde hbo-opleiding richting Zorg en Welzijn of Mens en Maatschappij? En wil je graag werken met cliënten met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) met complexe problematiek? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Met gespecialiseerde zorg en ondersteuning richten wij ons op wat nog mogelijk is. De eenheid Maatschappelijke Ondersteuning draagt zorg voor de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). We begeleiden cliënten en hun naasten thuis of in een groep. De 24 lokale teams werken verspreid over een vijftigtal gemeenten in Midden- en Oost-Nederland.

Jouw werkplek

De regio Twente is jouw werkgebied. Deels vanuit huis werken is mogelijk, maar wanneer je even wat administratie wilt doen, kun je terecht bij een dagbestedingslocatie in de regio Twente, bijvoorbeeld in Oldenzaal, Enschede of Almelo. Ook als je natuurlijk gewoon even wilt bijpraten met collega's kun je hier terecht.

Jouw rol

Als individueel begeleider binnen InteraktContour bezoek je de cliënten aan huis. Je helpt hen en hun naasten om meer regie te krijgen over hun dagelijks leven. Daarbij kun je te maken krijgen met diverse uitdagingen, zoals psychische klachten of ontremming. Cliënten hebben meestal ook problemen op meerdere leefgebieden zoals werk, inkomen, relatie en gezondheid. Geen cliënt is hetzelfde. De één help je om zijn financiën op orde te krijgen, de ander bij de relatie met zijn partner. Je legt daarbij de regie bij de cliënt. Hij of zij bepaalt het tempo, jij stimuleert en motiveert. Je kunt goed luisteren en door op de juiste momenten door te vragen, ontdek jij de vraag achter de vraag en kun je hierop inspelen. Je bent vertrouwenspersoon voor je cliënten én voor hun naasten en hebt oog voor alle relevante betrokkenen. Geduld, humor en empathisch vermogen zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie. Je bezoekt cliënten zelfstandig en je bepaalt voor een groot deel zelf hoe jij je werkweek indeelt.

Wat wij bieden

  • een jaarcontract op invalbasis
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.151,- tot maximaal €3.289,- bruto per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Wat wij vragen

  • je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting Zorg en Welzijn of Mens en Maatschappij, zoals Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Social Work of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
  • ervaring met psychosociale begeleiding is een must
  • je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe collega bij InteraktContour?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met donderdag 23 september aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Ronald Elferink, individueel begeleider, op 06-28940560.

Meer informatie over de functie? Klik op deze link: https://www.youtube.com/watch?v=mH8xKAyPAcc. In deze vlog neemt onze medewerker Carin je mee op pad voor een kijkje achter de schermen bij haar dagelijks werk als individueel begeleider bij InteraktContour.

Meer informatie over individuele begeleiding vind je hier

Bekijk ook onze overige vacatures'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, ambulante dienstverlening regio Oldenzaal
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Inval
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 5
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Ambulant Hulpverlener
Publicatiedatum 26-08-2021
Reageer voor 24-09-2021
Nummer 70684

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour