Informatiekundige
Sensire

Als informatiekundige ben je verbonden aan Sensire en ondersteun je ons bij de vervanging van twee collega’s, die aansluitend van zwangerschapsverlof gebruik maken. Je bent dus een duizendpoot op het gebied van informatieontsluiting, gebruik van ICT-oplossingen in een zorgomgeving en je kunt je snel inwerken. Het is daarom een pré, als je werkervaring hebt bij een zorginstelling. We zoeken iemand die in de periode van juni tot en met medio februari eerst ons Sensirebrede BI team kan bijstaan en aansluitend dichterbij het primaire proces ook de klantlijn wonen met zorg ondersteunt. Kortom een kans om in kort tijdsbestek een mooie en diverse ervaring op te doen bij een boeiende organisatie.

Wat ga je doen?

Onze zorgprofessionals voeren vanuit hun vak de regie over zorg gerelateerde processen en de bijbehorende informatiestromen en ondersteunende applicaties. Jij denkt vanuit het BI-team mee en adviseert en ondersteunt bij organisatiebrede vraagstukken op het gebied van de informatiebehoefte en mogelijkheden ten aanzien van (beschikbare) data zowel op het gebied van het zorgproces als ten aanzien van ondersteunende processen. Je werkzaamheden zijn in de eerste periode vooral organisatiebreed. Daarna richt je je vooral op de ondersteuning van het primaire proces binnen wonen met zorg. Dat behelst meer de structurele inzet van (e-health) applicaties als integraal onderdeel van de zorggerelateerde processen, die het werk van zorgprofessionals verbeteren en vergemakkelijken. 

Een greep uit jouw werkzaamheden:
 • Je inventariseert, analyseert en vertaalt de informatiebehoefte van zorgprofessionals.
 • Je vertaalt dit naar enerzijds procesmatige aanpassingen die nodig zijn om relevante data goed vastgelegd te krijgen en anderzijds naar functionele vereisten voor het applicatie landschap;
 • Je ondersteunt bij het bepalen en vertalen van deze informatiebehoefte naar BI of ICT oplossingen.
 • Je denkt mee bij organisatiebrede vraagstukken op het gebied van behoefte en mogelijkheden tav data.
 • Je vertegenwoordigt de zorgprofessional, de klant en diens netwerk bij vraagstukken op het gebied van digitalisering binnen de klantlijn.
 • Je bent actief betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe ICT oplossingen, en borgt dat er bruikbare passende oplossingen worden opgeleverd.
 • Je zorgt voor draagvlak, adoptie en gebruik van digitaal werken en technologie door zorgprofessionals binnen het kader van de visie van Sensire

Je geeft in deze functie géén leiding, je werkt vanuit de kaders voortkomend uit de visie op digitalisering, je begint binnen het BI-team en in het tweede deel van de periode ben je lid van het managementteam van de klantlijn wonen met zorg.

Ben jij de informatiekundige die wij zoeken?

Om voor deze relatief nieuwe functie binnen Sensire in aanmerking te komen vragen wij van jou het volgende:
 • Je hebt een Master of Advanced Health Informatics, Gezondheidswetenschappen of een vergelijkbare opleiding
 • Je hebt ervaring op het gebied van informatieontsluiting en bent in staat rapportages op te bouwen met behulp van verschillende systemen.
 • Je hebt kennis van werkprocessen en kunt de behoefte en wensen van de zorgprofessionals goed vertalen naar rapportages, (e-health) applicaties en ICT oplossingen;
 • Je kunt schakelen en communiceren (zowel mondeling als schriftelijk) op strategisch, tactisch en operationeel niveau;
 • Je bent creatief, vernieuwend en enthousiasmerend om de adoptie van digitaal werken en technologie te bevorderen;
Je bent flexibel ingesteld en behoudt ten alle tijden het overzicht.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

We bieden je een tijdelijk dienstverband in de periode van juni 2020 tot medio februari 2021. Het is een opdracht voor 32 uur per week en de functie is ingeschaald in FWG 55 van de cao VVT. De definitieve inschaling is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Naast vakantiegeld heb je recht op een vaste eindejaarsuitkering (8,3%), en krijg je een Ipad en Smartphone in bruikleen die je ook privé mag gebruiken.  

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met Carlijn Pierik, Verpleegkundig informatiekundige via 06 - 83098285.

 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 5643
Organisatie Sensire
Locatie Sensire centraal kantoor
Postcode 7051DA
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Heidi Wijgman-Schuurman, h.schuurman@sensire.nl, +31 6 30259064
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 12-05-2020
Reageer voor 31-07-2020
Ingangsdatum 12-05-2020
Nummer 52906

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire