Innovatiemedewerker, 28 uur per week
De Lichtenvoorde

Wij geloven in de kracht van mensen.
We dagen de ander uit om te denken in mogelijkheden.

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

De zorgwereld verandert. Drastisch. Blijvend. Dat is een uitdagende, maar ook positieve ontwikkeling. De cliënt staat hierin meer dan ooit centraal. Maakt, waar mogelijk, zijn of haar eigen keuzes. Zoals het hoort.

Onze manier van denken en doen is onderscheidend en maakt al jaren het verschil voor onze cliënten, hun omgeving, onze medewerkers en samenwerkingspartners. Samen dragen we elke dag bij aan het vergroten van de kwaliteit van leven van de cliënten.

Innovatie draagt bij aan de voortdurende verbetering en vernieuwing in de zorg. Innovatie kan betrekking hebben op nieuwe ideeën, nieuwe producten maar ook op nieuwe diensten en processen. Het is een veranderproces dat ontstaat vanuit de interactie ‘tussen mensen’.

Wij zijn wij op zoek naar een enthousiaste, veelzijdige

Innovatiemedewerker

(28 uur per week)

“Een mooie kans om mee te bouwen aan een organisatie met focus op ontwikkeling”


Jouw werkplek

Krijg jij energie van innovatie ontwikkelingen, van verbindingen leggen met andere organisaties, van verbeteringen bereiken in de kwaliteit van leven door de ogen van de cliënt? Vind jij het leuk om een dynamische rol te vervullen dwars door de organisatie van De Lichtenvoorde heen en vanuit De Lichtenvoorde met andere organisaties waarbij je aan de ene kant volop bezig bent innovaties in de breedste zin des woords en anderzijds met het verbeteren van de kwaliteit van leven door de ogen van de cliënt.

Geen dag is hetzelfde, maar je weet wel wat je koers op de horizon is. Je bent zowel inhoudelijk als verbindend bezig. Ook ben je gewend om projectmatig te werken. Je weet goed in te spelen op de ontwikkelingen in de organisatie en in de buitenwereld. Je bent een goede sparringpartner voor het management en beweegt je gemakkelijk door de organisatie.

Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt en adviseert het management en de bestuurder bij het aangaan van innovatieve projecten.
 • Je signaleert kansen op het gebied van innovatieve ontwikkelingen en weet deze te schiften in nuttig en efficiënt. Dat doe je door contacten te leggen en onderhouden met interne stakeholders waaronder cliënten en medewerkers, en externe stakeholders zoals andere organisaties en met financiers zoals gemeenten en zorgkantoren.
 • Je ontwikkelt en realiseert innovatieve projecten en draagt hier ook inhoudelijk aan bij indien dat nodig is.
 • Je beoordeelt de innovatieve projecten op bruikbaarheid en maakt na een vooraf vastgestelde periode een besluitvormingsvoorstel voor continuering of beëindiging.
 • Je speelt in op ontwikkelingen in de markt en geclusterde vragen van cliënten en komt met concrete voorstellen die deze twee combineren.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, afwisselende baan bij een organisatie die volop in beweging is.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en scholing.
 • Je komt te werken bij een organisatie met het keurmerk ‘Beste werkgever. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 45. Naast vakantietoeslag (8%) ontvang je een eindejaarsuitkering (7,05%). Ook kun je gebruik maken van onze fietsregeling.
 • De looptijd van de functie is in eerste instantie 1 jaar, met de mogelijkheid voor verlenging.
 • Je ontvangt leiding van de bestuurder en werkt nauw samen met de leden van het managementteam.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring.
 • Je hebt minimaal 5 jaar voor de functie relevante werkervaring met innovatieve ontwikkelingen waarin je een initiërende, aanjagende en/of sturende rol hebt vervuld.
 • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 opleiding of HBO opleiding op een relevant werkgebied.
 • Je bent enthousiast, innovatief, toont daadkracht en werkt resultaatgericht.
 • Je bent ook in staat om innovaties tijdig te stoppen.
 • Je bent sociaal ondernemend.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op innovatief gebied in relatie tot de kwaliteit van leven door de ogen van de cliënt.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Poortier (bestuurder), telefonisch bereikbaar via nummer 0544-371130.   

Solliciteren?
Dan zien wij je reactie graag tegemoet! Je kunt solliciteren tot en met donderdag 21 november 2019

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 49430 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

De gesprekken worden gepland op dinsdag 26 november 2019 tussen 16:00 en 20:00 uur.

Voor meer informatie over De Lichtenvoorde kun je kijken op www.delichtenvoorde.nl.

 

Type Vacature
Organisatie De Lichtenvoorde
Locatie Bestuursbureau De Lichtenvoorde in Lichtenvoorde
Postcode 7131PE
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 07-11-2019
Reageer voor 22-11-2019
Ingangsdatum 07-11-2019
Nummer 49430
Doorsturen Bekijk PDF

De Lichtenvoorde

Vanuit Oost-Gelderland ondersteunt en begeleidt zorginstelling De Lichtenvoorde kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking in wonen, werken en leven. Met ongeveer 650 medewerkers en meer dan 100 vrijwilligers ondersteunt De Lichtenvoorde mensen met een beperking van alle leeftijden; van jong tot heel oud. En met een lichte of een zwaardere zorgvraag. Omdat iedereen zijn eigen leven heeft, ondersteunt De Lichtenvoorde waar nodig!

Meer over De Lichtenvoorde