Inspirerende Eerst Verantwoordelijk Verzorgende 24-28 uur
't Dijkhuis, woon-, zorg- en dienstencentrum

Functieomschrijving

Word jij de inspirerende, verbindende factor binnen ons team Wonen met Zorg?

De zorg en de complexiteit van de zorg neemt toe. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en gedreven EVV-er die de verbinding wil aangaan met 't Dijkhuis.

Het wonen en welzijn en de belevingsgerichte zorg aan de bewoners zijn belangrijke speerpunten. Je bent de spin in het web als het gaat om contacten en afstemming met cliënt, familie en de specialist oudergeneeskunde. Daarnaast is het van belang dat je multidisciplinair kunt samenwerken en zorgdraagt voor de continuïteit van zorg rondom de cliënt.

Samen met de collega's ondersteun je de cliënten in hun behoeftes en laat hen zoveel mogelijk zelf de regie voeren. Je biedt professionele verzorging, verpleging en sociale begeleiding zoveel mogelijk op maat aan. Dit leg je vast in de zorgplannen zodat het voor alle bij de cliënt betrokken zorgverleners helder en eenduidig is. Je bereidt je voor op het MDO en zorgt dat de gemaakte afspraken worden opgenomen in de zorgplannen, worden uitgevoerd en worden gevolgd. Kortom, het maken en bewaken van de zorgplannen is een uitdaging voor je! 

Wij verwachten dat jij iemand bent die een actieve bijdrage levert aan de teambesprekingen van de afdeling.

 

Functie eisen

Je hebt het diploma Verzorgende IG. Je hebt affiniteit met de doelgroepen van de verschillende afdelingen en kunt je goed inleven in hun belevingswereld;

Je bent bereid om minimaal 24 uur te werken en flexibel inzetbaar en in staat zelfstandig en onregelmatig te werken;

Je hebt EVV scholing met voldoende resultaat afgesloten of bent enthousiast en in staat deze scholing te volgen;

Je kunt verbinding aangaan met de visie van 't Dijkhuis en herkent je in onze kernwaarden 'rationeel, adequaat en no-nonsense';

Je bent het centrale aanspreekpunt voor cliënt, familie behandelaren en team;

Je bent op de hoogte van de HACCP richtlijnen voor kleinschalige woonvormen;

Je hebt geduld, doorzettingsvermogen en bezit het vermogen de zorg zo veel mogelijk op maat aan te bieden. ‘Niets moet, bijna alles kan’ is ook jouw uitgangspunt in de omgang met de cliënten;

Je kunt vóór indiensttredng een VOG(verklaring omtrent gedrag)overleggen.

De vacature wordt gelijktijdig in-en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid geven wij voorrang aan interne kandidaten.

Inschaling

FWG 40

Bijzonderheden

Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis is een zelfstandige, kleinschalige zorgorgansatie in het hartje van Bathmen, dichtbij de gezellige Brink en midden in de natuur. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg en stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. De zorg- en dienstverlening is nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van onze cliënten. In 't Dijkhuis kennen we elkaar, zijn betrokken en belangstellend en vinden het belangrijk dat onze cliënten een echt thuisgevoel krijgen. Hieraan werken wij dagelijks samen met familie, vrijwilligers, zorgverleners en een team bevlogen en betrokken collega's. Niet voor niets hebben wij in 2017, 2018 en 2019 het keurmerk voor 'Beste werkgever' ontvangen! 

Nadere informatie bij Annemarie Toorneman(teamcoördinator Wonen met Zorg).Tel.0570-541644, of op de website van 't Dijkhuis. 

De gesprekken zijn gepland op maandagmiddag 5 oktober.

Kijk voor een indruk van onze organisatie en de afdelingen op onze website. Onder de rubriek WERKEN vind je filmpjes van medewerkers die vertellen over hun werk bij 't Dijkhuis.

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je eerst eens wilen kennismaken, maak dan gerust een afspraak met één van de teamcoördinatoren om een dagdeel mee te lopen.

 

 

 

Type Vacature
Organisatie 't Dijkhuis, woon-, zorg- en dienstencentrum
Locatie Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis in Bathmen
Postcode 7437BE
Stad Bathmen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Annemarie Toorneman
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 14-09-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 29-09-2020
Nummer 54746
Doorsturen Bekijk PDF

't Dijkhuis, woon-, zorg- en dienstencentrum

Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis biedt uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg. Wij stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden, zoals men dat gewend was en is. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. Bovenal wordt de zorg en dienstverlening nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van iedere individuele cliënt.

Meer over 't Dijkhuis, woon-, zorg- en dienstencentrum