Integraal begeleider LVB
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Help je mij een zo normaal mogelijk leven te ervaren? Zie je dat ik behoefte heb aan nabijheid, zonder dat ik dit kan benoemen? Zorg jij voor duidelijkheid en structuur, zodat mijn dag overzichtelijk wordt? En dat ik leer omgaan met mijn fysieke beperkingen, zonder gefrustreerd te raken?"

Waar ga je werken?

Natuurlijk, ruimtelijk en vrij wonen in een prachtig park

Wij bieden aan ongeveer 640 cliënten integrale zorg op gebied van wonen, werk en dagbesteding. Kernwaarden als passie, samen, betrokken en ontwikkeling zijn en blijven herkenbaar. We willen optimaal aansluiten bij de cliëntvragen en dat de cliënt en hun verwanten, wettelijk vertegenwoordigers onze ondersteuning, begeleiding en behandeling positief waarderen. Belangrijke aanvullende waarden binnen onze regio zijn dan ook openheid en gastvrijheid, bewogen en levenslustig.

Wie ga je helpen?
We starten een nieuwe woning voor mensen met een lichte verstandelijke beperking én een fysieke beperking. De bewoners van deze locatie hebben jouw hulp nodig bij hun emotionele en sociale zorgvragen. Daarnaast hebben zij een fysieke zorgvraag.

Dit is wel een bijzondere combinatie want je gaat dus zowel begeleiden als "verzorgen". De samenwerking met verwanten, ouders en wettelijk vertegenwoordigers zal onderdeel zijn van je dagelijkse gesprekken.

Om een volledig nieuw team op te starten zoeken we een ervaren persoonlijk begeleider en een aantal (ervaren) begeleiders.

Hoe ga je helpen?
Je kunt helpen doordat je goed overzicht kunt houden en goed kunt organiseren. Want er gaat nog al wat gebeuren op zo'n nieuwe groep. Nieuwe bewoners, die aan elkaar moeten wennen. Maar ook een nieuw team aan medewerkers. Jij bent zo'n persoonlijk begeleider die dat kan. Lijnen uitzetten en anderen in hun kracht zetten.

Verder hebben we jou natuurlijk ook nodig, jij begeleider, hands-on en ik ga ervoor type. Samen is mijn credo! Super fijn om jou als type in ons team te hebben. Maar jij, die rustig bekijkt en ziet dat die ene nieuwe cliënt zich wel vaak terugtrekt en dat gaat bespreken met je collega's én natuurlijk de cliënt. Ja, superfijn om jou ook in ons team te verwelkomen!

De cliënten hebben echt ondersteunen nodig bij hun ADL, dus daar moet je affiniteit mee hebben. Gedrag is er natuurlijk ook, maar wel in goede banen te leiden.

Dit bieden wij
  • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1861 tot maximaal € 2902 (FWG 35 / 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
Jij bent dus de combinatie tussen begeleiden en verzorgen! Beiden moet je kunnen en willen. Voor de verschillende functies zijn verschillende eisen.
  • Diploma mmz, spw, vz of verpleegkundige voor begeleiders.
  • Diploma sph, social work voor coördinerend begeleider.
  • Sterke persoonlijkheden, met heel veel humor en doorzettingsvermogen.
  • Samen kunnen en willen werken.
  • Ervaring met de doelgroep of één van de combinaties.
Sollicitatieprocedure
Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie om te lezen wat jouw toegevoegde waarde en wat jou de geschikte kandidaat maakt voor één van de functies binnen dit nieuwe team.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met de afdeling recruitment via 088-037 05 14 (Astrid Peters) of 088-037 05 12 (Roderik van Elsland).

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Daarom willen graag kennis met jou maken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken via de telefoon of beeldbellen.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 4
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider assistent
Begeleider dagbesteding
Publicatiedatum 23-07-2020
Reageer voor 20-08-2020
Nummer 53988

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland