INTENSIVIST
Saxenburgh

Saxenburgh Medisch Centrum (SMC) is wegens pensionering van een collega op zoek naar een INTENSIVIST

Hoe ziet het werken er uit?
Je komt te werken in het Saxenburgh Medisch Centrum. De IC is gelegen op de begane grond en vormt samen met de CCU, SEH en de huisartsenpost het “Acuut centrum”. Ketenzorg op de vierkante meter met korte lijnen en snelle triage. Je komt te werken in een plezierig team met korte lijnen richting overige specialisten en een professioneel team van IC-verpleegkundigen. Samenwerken aan goede zorg is onze drijfveer en betekent dat je flexibeI en toegankelijk bent en bereid om met je voeten in de klei te staan. Er is ruime mogelijkheid om een specifiek aandachtsgebied verder uit te diepen. Het Saxenburgh Medisch Centrum heeft een enthousiaste gedreven medische staf die zich als kerndoel stelt topzorg te leveren.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Je vindt het belangrijk om je stempel te kunnen drukken op de zorg. Je bent graag betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe zorgprocessen binnen de acute zorgketen. Je denkt in kansen in plaats van belemmeringen. Je gaat uit van gelijkwaardigheid in de samenwerking met andere zorgprofessionals. De bereidheid om in verband met de diensten te willen verhuizen naar één van de mooiste regio’s van Nederland is een pre, maar geen vereiste.

Saxenburgh is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, revalidatie, ouderenzorg en thuiszorg aanbiedt in de regio Hardenberg, Ommen en Coevorden. We hebben een medisch centrum, negen ouderenzorglocaties, twee locaties revalidatie/herstelzorg en Saxenburgh Thuis. Bij ons staat de mens in zijn of haar omgeving centraal: persoonsgerichte zorg en gericht op zelfredzaamheid. Alle ontwikkelingen in de zorg én onze veranderende organisatie vragen om toegewijde, krachtige en creatieve medewerkers die de ingezette koers in de praktijk kunnen brengen.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een prachtige moderne werkomgeving volgens de laatste vigerende maatstaven, in een plezierige en informele werksfeer. De medische formatie bestaat uit 4 fte intensivisten. De nieuwe IC beschikt over 4 eenpersoonskamers met beademingsmogelijkheid met de modernste hard- en software. De afdelingen IC, CCU, SEH, HAP, CT en het OK-complex, alles logisch met elkaar verbonden voor optimale diagnostiek en behandeling. De IC van het SMC is aangesloten bij het regio-IC netwerk MONICO.

  • Fulltime (45 uur per week)
  • Dienstverband voor onbepaalde tijd
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de AMS-regeling
  • Je bent beschikbaar voor alle diensten behorend bij de functie.
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Je kunt gebruik maken van aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk 1 maart 2023. Zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden zullen wij dee vacature eerder sluiten.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met de dienstdoende intensivist via telefoonnummer (0523) 27 6919. Maak een afspraak en kom eens kijken en kennismaken!

Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we om een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.110
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 45
Uren tot 45
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO AMS
Informatie verkrijgen bij Dienstdoende intensivist via telefoonnummer (0523) 27 6919
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 20-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-03-2023
Nummer 112630
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh